Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet
23.Espai País Valencià 


http://www.espaipaisvalencia.org

info@espaipaisvalencia.org


Adreça: C/Verdi, 174, baixos Barcelona


L'Espai País Valencià és una entitat constituïda la tardor de 2004 que pretén agrupar els valencians i valencianes residents al Principat de Catalunya i a tots aquells i aquelles que no sent valencians vulguen contribuir a la recuperació cultural i nacional del País Valencià. Els objectius de l'entitat són:

- Promoure el coneixement de la realitat social, política, cultural i mediambiental del País Valencià a la societat catalana.

- Treballar, des del Principat, per la defensa del País Valencià, la seua llengua, cultura, medi ambient i benestar col·lectius.

- Enfortir els lligams entre el País Valencià i el Principat de Catalunya tant a nivell cultural com social, polític i econòmic.

- Defensar i impulsar la llengua i la cultura comunes i la seua cohesió. Són el nostre patrimoni més valuós i hem de treballar pel seu futur.

- Defensar els interessos dels valencians residents al principat de Catalunya.Jornada de Cultura Popular + Concert "Al País Valencià, Cantem en Català"

Inici: 18/04/2009 12:00 - Fi: 19/04/2009 02:00
Lloc: Plaça del Poble Romaní
Població: Barcelona
Web: http://espaipaisvalencia.org/node/1244

Dia: 18 d'Abril de 2009

Lloc: Plaça del Poble Romaní

Entrada Lliure

 

12:00 h: Taller de confecció de guants i pilotes per jugar a Pilota Valenciana.

Els pilotaires del Club de pilota de Crevillent ens ensenyaran com confeccionar guants i pilotes per poder jugar una partida de pilota per la vesprada.

 

13:00 h: Demostració de danses valencianes

El grup de danses de Espai País Valencià juntament amb la Colla de Dolçaines i Tabals Borumballa ens faran una demostració d'algunes danses valencianes.

 

14:00 h: Gran Paella

Per dinar, oferirem una paella gegant, per a 400 persones, cuinada per un mestre paeller del País Valencià. Els assistents podran veure com es realitza una paella de grans dimensions.

 

15:00 h: Actuació musical de Pelandruska

Pelandruska és un grup de folk d'Alcoi, Muro i Crevillent nascut en el 2008. Toquen música tradicional valenciana i dels balcans (o siga dels balcans valencians).

Més informació: http://pelandruskes.blogspot.com/ i http://www.myspace.com/pelandruska

 

17:00 h: Partida de Pilota Valenciana

Amb els guants que ens haurem confeccionat al matí podrem jugar una partida de pilota valenciana amb l'ajut del Club de Pilota de Crevillent. La farem al Carrer del Profeta

 

21:00 h: Concert "Al País Valencià, cantem en català"

Per quart any consecutiu ja tenim ací el concert "Al País Valencià, cantem en català". El concert entra dins de “La Gira” que organitza l’associació Escola Valenciana per tots els territoris de parla catalana. Els grups escollits per enguany són:

  • ARTHUR CARAVAN
  • RAPSODES
  • ORXATA SOUND SYSTEM

 

 

Més informació de la cinquena Setmana Cultural ací


Disseny web Avellana Digital