Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet
23.Espai País Valencià 


http://www.espaipaisvalencia.org

info@espaipaisvalencia.org


Adreça: C/Verdi, 174, baixos Barcelona


L'Espai País Valencià és una entitat constituïda la tardor de 2004 que pretén agrupar els valencians i valencianes residents al Principat de Catalunya i a tots aquells i aquelles que no sent valencians vulguen contribuir a la recuperació cultural i nacional del País Valencià. Els objectius de l'entitat són:

- Promoure el coneixement de la realitat social, política, cultural i mediambiental del País Valencià a la societat catalana.

- Treballar, des del Principat, per la defensa del País Valencià, la seua llengua, cultura, medi ambient i benestar col·lectius.

- Enfortir els lligams entre el País Valencià i el Principat de Catalunya tant a nivell cultural com social, polític i econòmic.

- Defensar i impulsar la llengua i la cultura comunes i la seua cohesió. Són el nostre patrimoni més valuós i hem de treballar pel seu futur.

- Defensar els interessos dels valencians residents al principat de Catalunya.Xarrada "Intents de Silenciar l'Escola Democràtica, Valenciana i Pública"

Inici: 22/04/2009 20:30 - Fi: 22/04/2009 21:30
Lloc: Seu d'Espai País Valencià (C/Verdi, 174, baix)
Població: Barcelona
Web: http://espaipaisvalencia.org/node/1246

Dia: 22 d'Abril de 2009

Hora: 20:30 h

Lloc: Seu de Espai País Valencià

Entrada Lliure

Convidat: Batiste Malonda

L'actual sistema democràcit negociat pels dos partits polítics majoritaris, PSOE i PP, ha suposat la degradació constant de la democràcia entesa com a participació responsable de la ciutadania. L'ambit educatiu no ha estat una excepció, tot al contrari, els centres educatius sofreixen, curs rere curs, continus retalls en la capacitat de decidir i executar el seu projecte educatiu i curricular, i tot sota el paraigua foradat de l'autonomia i gestió de centres anomenats a diversos articles de la LOE. Batiste Malonda ens exposarà la darrera hipòtesi amb arguments, a la vegada que indicarà possibles alternatives reals, per a trencar el silenci sobre la pèrdua de qualitat democràtica a les següents parceles que conformen els terrenys democràtics dels centres educatius segons obliga la LOE: polítiques economicistes, equips directius, currículum, formació del professorat, inspecció educativa, autonomia vers autonoseua i l'avaluació. Parcel·les estatals a les quals hem d'afegir la política lingüística del govern valencià, quan acabem de complir els 25 anys de la LLei d'Ús i d'Ensenyament del Valencià.

A continuació s'oferirà un Vi d'Honor als assistents.

 

Més informació de la cinquena Setmana Cultural ací


Disseny web Avellana Digital