Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet
23.Espai País Valencià 


http://www.espaipaisvalencia.org

info@espaipaisvalencia.org


Adreça: C/Verdi, 174, baixos Barcelona


L'Espai País Valencià és una entitat constituïda la tardor de 2004 que pretén agrupar els valencians i valencianes residents al Principat de Catalunya i a tots aquells i aquelles que no sent valencians vulguen contribuir a la recuperació cultural i nacional del País Valencià. Els objectius de l'entitat són:

- Promoure el coneixement de la realitat social, política, cultural i mediambiental del País Valencià a la societat catalana.

- Treballar, des del Principat, per la defensa del País Valencià, la seua llengua, cultura, medi ambient i benestar col·lectius.

- Enfortir els lligams entre el País Valencià i el Principat de Catalunya tant a nivell cultural com social, polític i econòmic.

- Defensar i impulsar la llengua i la cultura comunes i la seua cohesió. Són el nostre patrimoni més valuós i hem de treballar pel seu futur.

- Defensar els interessos dels valencians residents al principat de Catalunya."Ser Joan Fuster". Passe del documental i col·loqui.

Inici: 07/05/2009 19:00 - Fi: 07/05/2009 21:00
Lloc: Omnium Cultural (C/Diputació, 276)
Població: Barcelona
Web: http://espaipaisvalencia.org/node/1249

Dia: 7 de Maig de 2009

Hora: 19:00 h

Lloc: Omnium Cultural (C/Diputació, 276, baixos. Barcelona)

Entrada Lliure

Passe del vídeo "Ser Joan Fuster" de Llorenç Soler. Seguit d'un col·loqui sobre la visibilitat de l'obra i figura de Joan Fuster a Catalunya, que comptarà amb la presència de Carles Solà (membre de la Institució Cívica i de Pensament Joan Fuster), d'Enric Sòria (Poeta i professor de la Universitat Ramon Llull) i Albert Montón (Guionista del mateix documental)

 

Més informació de la cinquena Setmana Cultural ací


Disseny web Avellana Digital