Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet
23.Espai País Valencià 


http://www.espaipaisvalencia.org

info@espaipaisvalencia.org


Adreça: C/Verdi, 174, baixos Barcelona


L'Espai País Valencià és una entitat constituïda la tardor de 2004 que pretén agrupar els valencians i valencianes residents al Principat de Catalunya i a tots aquells i aquelles que no sent valencians vulguen contribuir a la recuperació cultural i nacional del País Valencià. Els objectius de l'entitat són:

- Promoure el coneixement de la realitat social, política, cultural i mediambiental del País Valencià a la societat catalana.

- Treballar, des del Principat, per la defensa del País Valencià, la seua llengua, cultura, medi ambient i benestar col·lectius.

- Enfortir els lligams entre el País Valencià i el Principat de Catalunya tant a nivell cultural com social, polític i econòmic.

- Defensar i impulsar la llengua i la cultura comunes i la seua cohesió. Són el nostre patrimoni més valuós i hem de treballar pel seu futur.

- Defensar els interessos dels valencians residents al principat de Catalunya.Recital de poesia "Cercant Ocells d'Aigua"

Inici: 22/05/2009 20:00 - Fi: 22/05/2009 22:00
Lloc: Seu d'Espai País Valencià (C/Verdi, 174, baix)
Població: Barcelona
Web: http://espaipaisvalencia.org/node/1251

Dia: 22 de Maig de 2009

Hora: 20:00 h

Lloc: Seu de Espai País Valencià

Entrada Lliure

Com des de fa 3 anys, Espai País Valencià col·labora dins la "Setmana de la poesia de Barcelona" organitzant dos recitals.

Recital-presentació del premi de poesia ciutat de Torrent 2008. Cercant ocells d'aigua de Mari Carmen Sàez, poetessa de Millares afincada a Almussafes que amb l'associació Argila de l'Aire treballa per la difusió de la seua poesia i els seus contes entre el públic que s'acosta als seus recitals.


Disseny web Avellana Digital