Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet
Voluntariat pel Valencià


www.voluntariatpelvalencia.org

info@voluntariatpelvalencia.org


Telèfon: 96 340 70 60

Fax: 96 347 26 60


És el projecte de participació lingüística que té per objectiu posar en contacte voluntaris que vulguen destinar una hora a la setmana (durant un mínim de 10 setmanes) a conversar amb persones que volen llançar-se a parlar en valencià.

Són moltes les persones que desitgen utilitzar el valencià per a comunicar-se i necessiten situacions reals de la vida per a fer-ho.

També les persones que aprenen valencià a les aules necessiten completar l'aprenentatge de la llengua oral. Voluntariat pel Valencià pot ajudar-los a superar la possible inseguretat que provoca l'ús d'una nova llengua.

És una manera de facilitar aquest contacte personal entre un parlant del valencià i una persona disposada a reforçar l'aprenentatge previ.

Aquesta iniciativa, a més de facilitar un interlocutor per poder conversar en valencià vol incidir en els hàbits lingüístics dels valencianoparlants i consolidar la idea que el valencià és i ha de ser "llengua d'acollida".

 

CAMPANYA "PARLA'M EN VALENCIÀ - 2010

 

RODAMOTS - Cada dia un mot'L'ombra del bou', Club Lector de maig del Voluntariat pel Valencià

Inici: 18/05/2016 19:00 - Fi: 18/05/2016 21:00
Lloc: Societat Coral "El Micalet", C/Guillem de Castro,73
Població: València

El Voluntariat pel Valencià, continua el curs amb noves activitats com el Club Lector.

L'acte tindrà lloc dimecres, 18 de maig de 2016, a les 19 hores.

Per a aquesta activitat, el Voluntariat pel Valencià ha comptat amb la col·laboració de la Societat Coral "El Micalet". L'entitat musical es troba al  C/Guillem de Castro, 73.
(Si utilitzeu el transport públic, a MetroValència cal baixar a l'estació d'Àngel Guimerà i a Renfe Rodalies, l'estació del Nord queda prop d'allí)

Llibre: L'ombra del bou de Manel Alonso i Català. 

L'autor: Manel Alonso és un escriptor. editor i periodista valencià. És autor de diversos llibres infantils. També ha escrit dietaris i novel·les així com reculls de contes i d'articles. L'ombra del bou és el seu nou llibre de relats, un recull de vint-i-set contes on la tragèdia i la comèdia, el present i el passat es donen la mà. Vint-i-set narracions que tenen com a escenari els carrers, les places i fins i tot els camps d'eixe poble imaginari que és Pouet. Contes amb la presència omnipotent del bou brau i la cultura popular, que li serveixen a l'escriptor de Puçol per a parlar d'allò que més li interessa: l'ésser humà i la recerca d'una identitat individual i col·lectiva.

Hèctor Serra, poeta i periodista, presentarà aquesta activitat. 

Per a poder fer una valoració prèvia dels assistents a l'activitat, ens agradaria que CONFIRMÀREU la vostra ASSISTÈNCIA. Moltes gràcies.

Ànim i endavant. Us esperem.

 


 

 


Disseny web Avellana Digital