Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet
06.Cappepv - València ciutat


Adreça: Josep Grollo 91-baix. CP: 46025 València

Persona de contacte: Laura Font (Tel. 676 630 219) / Pep Bellver (Tel. 650671349)

Telèfon: 96 347 27 83

Fax: 96 347 26 60


La CAPPEPV, associació d'Alumnes, Pares i Professors per l'Ensenyament Públic en Valencià, defensa des de fa més de 22 anys la normalització de la nostra llengua, no sols a les escoles i centres educatius, sinó en tota la societat valenciana. En aquest moment formen part d'aquesta associació més de 60 centres de la ciutat de València que tenen com a llegua vehicular el valencià i que s'agrupen per a realitzar les diverses activitats que es plantegen amb Escola Valenciana, Federació d'Associacions per la Llengua.

 Hem treballat i treballem des d'ací en l'organització del Premi Sambori (premi de narrativa en valencià, que ja va per la 11na convocatoria) a la ciutat de València. També hem lluitat des de fa massa temps, per l'exigència i aplicació del requisit linguístic a tota la funció publica com succeeix en altres territoris de l'estat espanyol que gaudeixen també de la cooficialitat de dues llengües.

També col·laborem en tots aquells projectes que Escola Valenciana posa en marxa any rere any: campanyes de matriculació, el voluntariat pel valencià, congresos, la Gira (Festival Itinerant de Música en Valencià), etc.

 

Cliqueu en Trobada 2011 i trobareu tota la informació de la propera Trobada:

Trobada 2011 
XXII TRobada d'Escoles en Valencià - València Ciutat
Inici: 17/05/2009 10:00 - Fi: 17/05/2009 18:00
Lloc: Plaça "Luís Cano"
Població: Barri de Benimàmet ( València)

Aquest acte que convoquem any rere any té dues vessants clarament definides. Per una part, és una jornada lúdica en la qual mares, pares, professors/res i xiquets/es de les escoles de València es reunim per tal de passar un dia divertit gaudint de les diverses actuacions programades i dels tallers i jocs que es munten als diversos barris de la ciutat de València. Per l’altra part, és també una jornada reivindicativa en la qual els centres que imparteixen Ensenyament en Valencià manifesten el seu suport a la nostra llengua, tan necessitada de promoció per part de les institucions públiques valencianes, obligades pel nostre estatut d’autonomia a dirigir el redreçament social i educatiu del valencià fins que puga situar-se en igualtat de condicions amb el castellà si més no.

  

Disseny web Avellana Digital