Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet

Per la llibertat d'expressió

Data: 14/12/2009 17:15

La Plataforma es concentra a la Conselleria d’Educació per exigir la retirada de l’expedient al director de Monfort. Àngel Martí: "Quan penses que Font de Mora ha arribat al límit de l'absurd, sempre aconsegueix superar-se".

Aquest matí, representants de la Plataforma per l'Ensenyament Públic s'han concentrat a les portes de la Conselleria d'Educació per exigir la retirada de l'expedient al director de l'IES Las Norias de Monfort, José Luís Santiago, per haver permés que es colocara una imatge de Font de Mora cap per avall.

Recordem que la setmana passada es va fer pública la proposta de sanció, de vint dies d'inhabilitació i de revocació en el càrrec de director. La Plataforma se solidaritza amb José Luís Santiago i s'ha concentrat amb una imatge del conseller cap per avall amb el lema "Prou de repressió. Per la llibertat d'expressió. No als expedients!" (adjuntem foto).

L'expedient obert al director de Monfort és un greu atac a la llibertat d'expressió i un cas clar d'ús partidista i intimidatori de la inspecció educativa per a controlar els equips directius.

La Plataforma, a més, dóna suport i s'adhereix a la manifestació convocada per la Plataforma d'Alacant demà dimarts a Monfort a les 18:30h en suport del director i a les altres activitats que s'estan organitzant als centres educatius per mostrar el suport al director i el rebuig a l'expedient.

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital