.: Escola Valenciana :. Notícies - Més de 36.000 assistents a les Trobades del passat cap de setmana

Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet

Més de 36.000 assistents a les Trobades del passat cap de setmana

Data: 12/05/2010 12:53

El cap de setmana del 7 i 8 de maig se celebraren Trobades a l'Alacantí, l'Horta Sud i per primera vegada a les comarques de l'interior de Castelló. Alacant, Massanassa i Atzeneta foren els escenaris d'aquestes exitoses festes per la llengua.

Les Trobades d'Escoles en Valencià del passat cap de setmana es convertiren en un homenatge a Empar Granell, una de les fundadores d'Escola Valenciana i presidenta de la Coordinadora pel Valencià de la Vall d'Albaida. Diego Gómez, president d'Escola Valenciana va dir que "Empar Granell és el símbol de l'activisme de normalització lingüística fet des de la base i les Trobades d'Escoles en Valencià són el fruit del treball fet per ella i tanta gent com ella que organitzen les festes per la Llengua cada any. Per tot això, hem volgut recordar la feina ben feta per Empar, una feina clau d'una dona que ha estat pedra angular d'Escola Valenciana i que ens acaba de deixar".

Més de 18.000 persones a Massanassa, 10.000 a Alacant i 7.000 a Atzeneta del Maestrat van tindre la clau del valencià i d'estima per la llengua fa uns dies amb cercaviles, tallers i activitats de les quals els principals protagonistes foren els xiquets i xiquetes que estudien en la nostra llengua.

Adjuntem fotografies de les tres Trobades.

 

BENIMACLET - València

GÀTOVA - el Camp de Túria

ELX - el Baix Vinalopó i el Baix Segura

 

Compartiu-ho:  


Altres imatges
Disseny web Avellana Digital