Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet

Escola Valenciana supera els 5.000 amics i Facebook ha eliminat el perfil de l’entitat

Data: 21/10/2010 13:17

Escola Valenciana manté oberta una pàgina d’entitat/organització a Facebook i per accedir-hi tan sols cal fer una cerca amb el nom Escola Valenciana i quan aparega la pàgina clicar en “m’agrada”. A partir d’aleshores ja en sereu “Admiradors” de l’entitat, que és com ser “Amics” en un perfil.

Escola Valenciana administrava des de fa més d'un any un perfil al Facebook de l'entitat que comptava amb milers d'amics. De fet, des de fa uns mesos s'havia arribat al límit d'amistats, 5.000 i per això hi havia més de 1.600 sol•licituds de persones que no podíem acceptar perquè Facebook no ens ho permetia.

Durant tot aquest temps el perfil d'Escola Valenciana ha estat molt actiu, amb pujades de notícies diàries, vídeos i actes de l'entitat. Així com la cobertura de les nostres activitats per part dels mitjans de comunicació. Ha estat un espai de diàleg i participació amb causes i molts continguts que ara s'han perdut.

Hi ha antecedents recents d'eliminació de perfils, fa unes setmanes Facebook va eliminar el de la "Plataforma per la llengua".

Escola Valenciana ha obert també una pàgina d'entitat/organització per al Voluntariat pel Valencià, que actualment compta amb un perfil de Facebook amb més de 4.000 amics, en previsió que passe el mateix.

L'enllaç a la nova pàgina d'Escola Valenciana al Facebook és: http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Escola-Valenciana/43752158225

 

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital