Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet

Jornada de Cloenda del V Congrés d'Escola Valenciana

Data: 24/01/2013 18:18

El 2 de febrer se celebrarà a la Universitat d'Alacant la sessió que arreplegarà totes les conclusions que s'han generat a les diferents jornades que s'han celebrat arreu del País valencià entorn a quatre eixos de debat: plurilingüisme i interculturalitat; participació social i valors; innovació i noves tecnologies; i medi ambient i sostenibilitat.

La Jornada de Cloenda del V Congrés d'Escola Valenciana es durà a cap amb la col·laboració de la Universitat d'Alacant. Aquest congrés d'Escola Valenciana va arrancar el 4 de febrer de 2012 amb una Jornada Inaugural que va tindre lloc a la Universitat de València i va comptar amb la participació de Federico Mayor Zaragoza, responsable de la Fundació Cultura de Pau de la UNESCO. Durant un any s'han celebrat diferents jornades de País i comarcals relacionades amb els quatre eixos sobre els quals s'han configurat les conferències, taules rodones i exposició d'experiències a l'aula. El V Congrés d'Escola Valenciana ha comptat amb la col·laboració de la Universitat de València, la Universitat Jaume I de Castelló i la Universitat d'Alacant.  
 
2 de febrer: Jornada de Cloenda del V Congrés d'Escola Valenciana - L'escola en valencià: un model de qualitat més enllà del plurilingüisme
 
La Jornada pretén deixar obert l'espai de reflexió respecte als pilars sobre els quals creiem que se sustenta l'escola valenciana i en valencià de qualitat. L'objectiu és establir unes conclusions per deixar el camí obert a la investigació  que implica les Unitats per a l'Educació Multilingüe de les universitats d'Alacant, València i Castelló, així com la potenciació de futures propostes de formació per als docents valencians, així com agents fonamentals en el procés educatiu, com són les famílies.
 
La Jornada de Cloenda del Congrés està conformada per a una taula rodona, una exposició del model d'ensenyament que promou Escola Valenciana i una conferència, on el tema del plurilingüisme educatiu en el nou marc legal tindrà un pes fonamental.
 
La inscripció és gratuïta. Adjuntem el programa detallat. Podeu visitar també la pàgina web del V Congrés: www.escolavalenciana.org/congres 
 
 

Compartiu-ho:  


Documents


Disseny web Avellana Digital