Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet

Escola Valenciana, Somescola i l’Assemblea de Docents de les Illes Balears ens unim per l’escola en la nostra llengua

Data: 13/06/2014 14:39

Les tres principals entitats educatives en defensa de la llengua pròpia fem una crida a la mobilització del 14 de juny a Barcelona per a dignificar la nostra escola.

Escola Valenciana assistirà a la mobilització de Somescola del 14 de juny a les 18h a Barcelona per defensar l'escola en la nostra llengua i el dret a decidir el model educatiu.

Des d'Escola Valenciana es considera molt important aquest moviment unificat de les tres entitats dels territoris de parla comuna perquè és necessari crear una cohesió entre totes les persones que creiem en l'ensenyament en la nostra llengua i en la defensa del nostre màxim tret d'identitat a Catalunya, les Illes i el País Valencià davant dels atacs del govern de l'Estat i dels governs del país Valencià i les Illes Balears

El primer acte conjunt que vam realitzar les tres entitats va ser el dimecres 28 de maig  a l'Arc de Triomf de Barcelona. És la primera vegada que reivindiquem conjuntament el dret de l'alumnat del País Valencià, les Illes Balears, el Principat i la Catalunya Nord a poder estudiar en els programes educatius en llengua pròpia. 

Aquest primer acte va comptar amb la intervenció de Muriel Casals, presidenta d'Òmnium Cultural i representant de Somescola, Emili Gascó, representants d'Escola Valenciana, i Antonina Siquier, portaveu de l'Assemblea de Docents de les Illes Balears. 

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital