En marxa la XXVII Festa per la llengua. Benlloc 8 de juny

Des de fa un bon grapat de dies, s’estan celebrant a Benlloc (Plana Alta) les activitats organitzades al voltant de la XXVII Festa per la llengua, que tindrà lloc el proper diumenge 8 de juny.

Divendres passat, 30 de maig, el grup Trobadorets va oferir la seua actuació musical als més menuts (i no tan menuts) al pati de l’escola de Benlloc.

Al dia següent, Vicent Pitarch va dur a terme la xarrada "L’escola valenciana, escola de convivència" i seguidament es va inaugurar l’exposició "Ensenyar valencià en temps difícils".

El diumenge 1 de juny, el Club Excursionista Ratafia va guiar els participants pel terme de Benlloc, en la marxa a peu organitzada amb motiu de la Festa.

Dimarts, 3 de juny, Amnistia Internacional i Teatres de la Llum ens van despertar l’interés per la dura realitat de les xiquetes i els xiquets soldat, a través de l’obra "Camina, Camilo" i el posterior debat.

Dissabte, 7 de juny, continua la programació cultural amb l’obra de teatre "Sac de mentides", a càrrec de l’alumnat del CRA El Trescaire, i també amb el concert de Tirant lo rock i La Tartana (el concert se celebrarà a Castelló).

Finalment, el dia 8 de juny té lloc la Trobada d’escoles en valencià, des de les 10.00 hores fins a les 18.30, amb les actuacions destacades de la batukada de Benicarló, Amàlia Garrigós, el grup de danses Rabalaire, Xavi Sarrià i Pep Gimeno "Botifarra".

Més informació, al web de la Festa per la llengua:

http://benlloch.wordpress.com/festa-per-la-llengua-de-benlloch/ 

Ací podeu consultar el programa:

http://www.escolavalenciana.com/arxiu/upload/trobades2014/benlloch-2014.pdf 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: