.: Escola Valenciana :. Notícies - VI Encontre d'Ensenyants de l'Alcoià-Comtat

Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet

VI Encontre d'Ensenyants de l'Alcoià-Comtat

Data: 26/09/2014 10:52

26 i 27 de setembre a la Casa de la Cultura d'Onil, el poble que acollirà la Trobada d'Escoles en Valencià de l'Alcoià i el Comtat 2015.

Diverses xarrades, tallers i exposicions dedicades al món educatiu faran d'aquesta una jornada de formació ben interessant.

La Coordinadora pel Valencià de l'Alcoià-Comtat ha posat en marxa la 6a edició de l'Encontre d'Ensenyants. Es tracta de dues jornades de formació per a mestres i professors, pares i mares interessats en educació.

Enguany, la jornada començarà divendres amb una ponència de l'escola Perputxent de Beniarrés, recentment guardonada amb els prestigiosos Premis Baldiri Reixach a la innovació educativa. Continurà amb una sessió dedicada a les eines per al plurilingüisme, a càrrec d'Anna Marzà, especialista en didàctica de la Universitat Jaume I de Castelló. El dia acabarà amb un divertit de taller de tècniques d'expressió a l'aula, de la contacontes Almudena Francés.

Dissabte de matí, serà el torn de dues sessions més, una sobre els canvis en el sistema educatiu que introdueix la LOMCE i una altra sobre el projecte Enxarxat de centres de qualitat, d'Escola Valenciana. Hi haurà una ponència sobre els recursos TIC a l'aula, a càrrec d'Encarna Pasqual i de Vicent Santamaria. I per últim, una xarrada de Josep Enric Escribano, d'El Tempir d'Elx, sobre com activar la presència del valencià a l'escola i a la societat.

L'assistència a l'encontre és gratuïta, i només cal enviar un correu electrònic a l'organització info@trobadesalcoiacomtat.cat
 

 

 

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital