.: Escola Valenciana :. Notícies - l'Acosta´t al territori: viatges de qualitat i en valencià per als centres educatius

Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet

l'Acosta´t al territori: viatges de qualitat i en valencià per als centres educatius

Data: 08/09/2014 16:29

Des d’Escola Valenciana sabem que durant aquests dies esteu planificant les activitats extraescolars del vostre centre. És per això que ens adrecem a vosaltres per proposar-vos una sèrie d’activitats del programa Acosta’t al territori que impulsa la nostra entitat mitjançant l’empresa de viatges Fil per randa.

Aquests viatges tenen en compte la qualitat pedagògica necessària per a respondre a les necessitats de l'escola valenciana amb la qual creiem. En aquest sentit, Fil per randa. Club de viatges, una agència amb 21 anys d'experiència, s'ha compromés amb Escola Valenciana per a oferir propostes extraescolars que acomplesquen els següents requisits:

1. La llengua: s'empra el valencià com a llengua vehicular en totes les activitats.

2. La qualitat: activitats que responen als interessos de l'alumnat, lúdiques, participatives i complementàries al currículum ordinari.

3. Interculturalitat: la perspectiva intercultural també hi és present en la nostra planificació. Es tracta d'aprendre a viure junts sense pèrdua d'identitat fomentant una visió positiva de la diferència i de la diversitat.

4. La seguretat: s'hi fa una especial atenció, tant pel que fa en els desplaçaments com en el desenvolupament de la pròpia activitat.

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital