.: Escola Valenciana :. Notícies - Fes Escola Valenciana, amb tu comptem!

Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet

Fes Escola Valenciana, amb tu comptem!

Data: 09/09/2014 16:11

L'inici de curs ha estat marcat per l'atac del Govern valencià a l'escola pública, de qualitat i en valencià. La nostra entitat defensa als tribunals i al carrer el dret a l'ensenyament en valencià i promou la nostra llengua a la resta d'àmbits d'ús. Tu pots ser Amic o Amiga d'Escola Valenciana.

Cinc sentències favorables del Tribunal Superior de Justicia Valencià avalen la tasca de l'Oficina de Drets Lingüístics d'Escola Valenciana de vetllar per l'ensenyament plurilingüe en valencià. A més d'assesorar les famílies i els docents pel que fa al programes d'ensenyament òptims, els que tenen el valencià com a llengua vehicular.

Això junt a l'organització de les Trobades d'Escoles en Valencià, que reuneixen cada any més de 200.000 persones, la campanya de Matriculació, La Gira d'Escola Valenciana, que organitza concerts de música en valencià, el Voluntariat pel Valencià, el Cinema a l'Escolal'Acosta't al territori, el programa de ràdio El Mural, la campanya solidària "Un euro, llavor de solidaritat", la creació de les Unitats per a l'Educació Multilingüe al costat de la Universitat d'Alacant, la Universitat de València i la Universitat Jaume I de Castelló, la Xarxa de centres de qualitat i tantes altres col•laboracions amb col•lectius, entitats i institucions fan d'Escola Valenciana una entitat cívica, conformada per 29 Coordinadores comarcals i de país, independent i transparent tinga com a objectiu caminar cap a la sostenibilitat econòmica per dur endavant aquest vaixell pel valencià.

 

Com hi pots formar part?
La teua contribució és fonamental i és tan fácil com fer-te Amic o Amiga de la nostra entitat. A més pots col•laborar amb alguna de les nostres 29 associacions federades.

 

FES-TE AMIC/AMIGA D'ESCOLA VALENCIANA

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital