Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet

Donem suport a la fira-festival de música Trovam

Data: 01/10/2014 09:43

El certamen ocuparà 6 espais culturals de la capital de la Plana els dies 2, 3 i 4 d'octubre. La convocatòria estableix lligams amb altres fires professionals. L'eclecticisme i la diversitat d'estils marquen la segona edició d'aquest certamen que aspira a ser representatiu del sector musical professional del País Valencià.

Un total de 19 grups musicals actuaran repartits en diversos espais culturals de Castelló: el Paranimf, el Teatre Raval, la Pèrgola i la Plaça Santa Clara. A més a més, la Llotja del Cànem i el Centre Municipal de Cultura acolliran el 3 d'octubre les II Trobades de la Indústria Musical que enguany comptaran amb la participació d'un grapat d'especialistes que vindran a analitzar i debatre entorn als reptes de futur de les indústries culturals. 

Els grups: Maria del Mar Bonet, La Gossa Sorda, Senior i el Cor Brutal, Tomàs de los Santos, Pau Vallvé, La Ranamanca, Dani Miquel, El Diluvi, Yacine & The Oriental Groove, Novembre Elèctric, Atupa, Clara Andrés, Oques Grasses, Pepet i Marieta, Pelandruska, Rodamons, La Sra. Tomasa, Tanstupids i Ovidi Twins.

 

Novetats 2014
Com a novetats respecte de l'edició anterior cal destacar l'increment de grups que hi participen (quatre més que l'any passat), i la decidida voluntat dels organitzadors de voler convertir-se paulatinament en una convocatòria que siga representativa del sector musical i que funcione com a mercat d'intercanvi professional. En eixe sentit, com ja va ser anunciat abans de l'estiu, els organitzadors del festival han signat un conveni de col•laboració amb la Fira Manresa (un dels mercats musicals més importants a l'Estat Espanyol) que permetrà l'intercanvi d'artistes i de programadors musicals. La inclusió del grup Yacine & The Oriental Groove forma part d'aquesta col•laboració.

 

El Trovam! està organitzat per la Valencian Music Association i compta amb el suport de l'Ajuntament de Castelló, la Diputació de Castelló, Culturarts, la Universitat Jaume I de Castelló, l'Acadèmia Valenciana de la Llengua i Escola Valenciana.

 

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital