.: Escola Valenciana :. Notícies - Escola Valenciana a les jornades #dospuntzero de l'ACV Tirant lo Blanc

Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet

Escola Valenciana a les jornades #dospuntzero de l'ACV Tirant lo Blanc

Data: 30/09/2014 09:51

Amb el títol "Escola valenciana, 30 anys fent xarxa", mostrarem la nostra actuació a les xarxes i l'efecte social que tenen. També s'explicarà l'experiència radiofònica per Internet El Mural, que també emeten més d'una desena de ràdios locals.

Els pròxims 2 i 3 d'octubre tindrà lloc a l'Octubre CCC de la Ciutat de València la III Trobada Valenciana de Xarxes Socials. Més de 13 comunicacions de temàtica diversa configuren el programa d'unes jornades gratuïtes de formació i debat organitzades per l'ACV Tirant lo Blanc, una de les 29 associacions que conformen Escola valenciana.

Després de l'èxit de públic i la bona acollida de les dues edicions anteriors , l'ACV Tirant lo Blanc aposta per consolidar el format per tal de bastir una cita anual estable on de manera transversal s'analitze i es promoga el potencial de l'ús de les xarxes socials per a la normalització del valencià.

Enguany el #dospuntzero dedicarà especial atenció a projectes lingüístics desenvolupats a la xarxa. També hi haurà lloc per analitzar les relacions entre l'àmbit laboral i el socialmedia.

Un altre dels plats forts de la trobada serà la participació del consultor polític i expert en comunicació Antoni Gutíerrez-Rubí qui en una conferència analitzarà les noves vides de comunicació política obertes gràcies a les xarxes socials.

A més a més al #dospuntzero s'estrenarà l format de microxarrades #Acorrecuita, inspirades en models com Ignite o Ted, per compartir experiències en només 5 minuts. Per allà passaran diverses publicacions digitals, projectes de software en valencià i també Escola Valenciana, federació de la qual hi forma part el Tirant i que junt a ACPV, el BEA i la Fundació Nexe, donen suport a la trobada.

 

Més informació i programa a:
wwww.tirant.org/dospuntzero

 

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital