Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet

10 pel·lícules i 12 documentals en valencià conformen el catàleg de “Cinema a l’Escola” d’aquest curs

Data: 13/10/2014 13:31

“Programar cinema en valencià és ben fàcil i la bona acollida per part de la societat demostra que és necessari que l’Administració valenciana i la indústria de l’exhibició fomenten l’oferta de pel·lícules doblades en la nostra llengua”, ha declarat Laura Font, responsable de l’activitat “Cinema a l’Escola” d’Escola Valenciana.

Escola Valenciana ha iniciat la 11a edició del programa "Cinema a l'Escola", després d'un balanç molt positiu de participació de la convocatòria anterior, a la qual assistiren més de 60.000 alumnes i es projectaren pel·lícules a 29 poblacions valencianes. 

El programa "Cinema a l'Escola" és un catàleg de pel·lícules per a projectar a diferents públics, des d'alumnes d'Infantil fins a alumes de Batxillerat. Les poblacions trien les obres que més els interessen del catàleg i s'ofereixen com a activitat per als escolars en horari lectiu: "D'aquesta manera l'alumnat també té referents en la nostra llengua mitjançant gran pantalla", ha dit Laura Font.

Enguany el catàleg de "Cinema a l'Escola" està configurat per 12 pel·lícules que han estat recentment en la cartellera i amb temàtiques que es poden treballar des de diferents punts de vista a l'aula. Els títols són: Veïns invasors, Els Cap de Drap a la Selva de l'Arc de Sant Martí, Les cròniques de Spiderwick, Sobre la marxa, Tom Sawyer, Divergent, L'avi de 100 anys que es va escapar per la finestra, Com ensinistrar un drac 2, Operació Cacauet i L'abella Maia.

A més, com cada any, Escola Valenciana també posa a disposició dels centres educatius un catàleg de documentals.

ESPAI DE CINEMA A L'ESCOLA AL NOSTRE WEB 

DESCARREGA'T EL CATÀLEG DE CINEMA A L'ESCOLA 2014-2015 

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital