.: Escola Valenciana :. Notícies - El president d'Escola Valenciana compareix a una comissió sobre educació a les Corts Valencianes

Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet

El president d'Escola Valenciana compareix a una comissió sobre educació a les Corts Valencianes

Data: 29/10/2014 17:46

"Convidem María José Català a compartir l'experiència de passar un dia en una de les nostres aules amb 29 alumnes de 3 anys perquè entenga com millorar el rendiment escolar", ha dit Vicent Moreno.

El president de l'entitat ha comparegut davant de diputats del PPCV, PSPV-PSOE, EUPV i Compromís per aportar mesures de millora del rendiment escolar i per a potenciar la qualitat al sistema educatiu valencià.

Així mateix, Vicent Moreno ha volgut deixar patent que la transparència ha de ser una de les màximes dels representants polítics i que la Conselleria d'Educació ha de facilitar i fer públiques les dades que la comunitat educativa necessita com són les relacionades amb els diferents programes educatius.

Vicent Moreno ha parlat com a president d'Escola Valenciana, però també com a mestre i com a director d'una escola pública i en valencià. És per això que davant dels membres de la comissió ha explicat l'evolució del centre on ell treballa, "que amb l'esforç de les famílies i els docents hem aconseguit que després de dècades, s'haja convertit d'una escola marginal a una escola model, com tantes altres d'arreu de les nostres comarques, malgrat els entrebancs que dia a dia ens posa l'Administració educativa en compte de potenciar el rendiment escolar", ha valorat Vicent Moreno.

A l'exposició el president d'Escola Valenciana ha destacat que per a evitar el fracàs escolar cal derogar la LOMCE, potenciar els programes educatius òptims que assenyalen les institucions especialitzades i que són els plurilingües en valencià, la necessitat de potenciar la formació del professorat, d'invertir en recursos pedagògics i d'infraestructures, potenciar les comunitats d'aprenentatge i d'assegurar una educació pública on s'apliquen uns criteris objectius a l'hora de dissenyar la planificació educativa i l'arranjament escolar.

Per a finalitzar la seua intervenció, el responsable d'Escola Valenciana ha convidat els diputats presents a compartir un dia de classe en una aula de 3 anys amb 29 alumnes de la seua escola, ha estés la proposta a la consellera d'Educació i a tots els representants polítics que estiguen interessats a comprendre per què cal començar a fer canvis en profunditat en la política educativa valenciana.

Compartiu-ho:  


Més notícies :
Compareixença completa

Disseny web Avellana Digital