Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet

Impulsem amb les universitats la II Lliga debat de Secundària i Batxillerat

Data: 29/10/2014 13:37

L’estreta col•laboració entre la Xarxa Vives i Escola Valenciana fa possible la consolidació de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat, competició que compta amb la participació de l’alumnat dels instituts i que enguany afronta la seua segona edició.

La primera edició de la Lliga va comptar amb la participació de 8 equips d'instituts de Castelló i Alacant, i enguany s'estén a la resta de territoris de la regió Vives. La competició va nàixer a partir de l'experiència de la Lliga de Debat Universitari.

Les universitats d'Alacant, Jaume I i València acolliran les fases locals de la Lliga al País Valencià. Es tracta d'una competició d'oratòria en la qual diversos equips d'estudiants de 4t d'ESO i Batxillerat de diferents centres docents debaten sobre un tema polèmic i d'actualitat. El tema de debat de l'edició enguany és Els diners fan la felicitat?

La fase final de la competició, que compta també amb la participació d'instituts de Catalunya i Andorra, tindrà lloc a la seu de la Universitat Oberta de Catalunya a Salt (el Gironès), els dies 27 i 28 de març de 2015, a continuació de l'onzena Lliga de Debat de Universitari de la Xarxa Vives.

Els equips dels centres de Secundària i Batxillerat que vulguinscripció a través d'aquest formulari en línia fins al 20 de desembre de 2014.en participar,

 

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital