Impulsem amb les universitats la II Lliga debat de Secundària i Batxillerat

La primera edició de la Lliga va comptar amb la participació de 8 equips d’instituts de Castelló i Alacant, i enguany s’estén a la resta de territoris de la regió Vives. La competició va nàixer a partir de l’experiència de la Lliga de Debat Universitari.

Les universitats d’Alacant, Jaume I i València acolliran les fases locals de la Lliga al País Valencià. Es tracta d’una competició d’oratòria en la qual diversos equips d’estudiants de 4t d’ESO i Batxillerat de diferents centres docents debaten sobre un tema polèmic i d’actualitat. El tema de debat de l’edició enguany és Els diners fan la felicitat?

La fase final de la competició, que compta també amb la participació d’instituts de Catalunya i Andorra, tindrà lloc a la seu de la Universitat Oberta de Catalunya a Salt (el Gironès), els dies 27 i 28 de març de 2015, a continuació de l’onzena Lliga de Debat de Universitari de la Xarxa Vives.

Els equips dels centres de Secundària i Batxillerat que vulguinscripció a través d’aquest formulari en línia fins al 20 de desembre de 2014.en participar,

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: