Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet

La XII Nit d'Escola Valenciana reconeixerà el treball de la Plataforma Tots Som Cremona

Data: 18/11/2014 13:05

El Guaix, la Coordinadora d’Escola Valenciana a l’Horta Sud, és l’amfitriona de la XII Nit d’Escola Valenciana, que se celebrarà a Albal el pròxim dissabte 22 de novembre.

Cada any el Guaix fa un reconeixement a la tasca per l'escola en valencià i per la promoció de la nostra llengua a col•lectius de la seua comarca: "Com enguany La Nit d'Escola Valenciana se celebra a casa nostra hem decidit atorgar el nostre guardó comarcal en el context de la vetllada de premis de l'entitat", ha explicat Vicent Font, president del Guaix. 

El Guaix ha decidit atorgar enguany el seu guardó a la Plataforma Tots Som Cremona: "Volem homenatjar una de les escoles que s'ha convertit en estendard de la lluita i la dignificació de la nostra escola. És un orgull per a nosaltres reconéixer la tasca que està fent la comunitat educativa i, en especial, els pares i les mares del CEIP Ciutat de Cremona d'Alaquàs en defensa de l'ensenyament públic, en valencià i de qualitat, perquè totes i tots som Cremona i perquè el Cremona no es tanca", ha valorat Vicent Font.

Aquest anunci completa el contingut de la XII Nit d'Escola Valenciana, que guardonarà la trajectòria de Carme Miquel, Pep Gimeno ‘Botifarra' i la Xarxa Vives d'universitats.

Serà ‘La Nit de la cançó improvisada' i comptarà amb les actuacions del versador Josemi Sánchez, els cantadors Josep Aparicio "Apa" i Trini Carballo; del glosador Mateu Matas Xurí, de Mallorca; amb Laia Pedrol, glosadora i presidenta de l'associació Cor de Carxofa, així com Maialen Lujanbio, bertsolari i la primera dona que va guanyar el Campionat de bertsolaris d'Euskal Herria, que en cada edició reuneix vora 14.000 persones. Tots estaran acompanyats per l'acordionista Carles Belda.

El dimecres 19 de novembre és l'últim dia per adquirir les entrades de l'espectacle i el sopar. Cliqueu ací per a realitzar la compra: www.escolavalenciana.org/nit

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital