.: Escola Valenciana :. Notícies - El Fesfoc, el concert de La Gira avantsala del Feslloch 2015

Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet

El Fesfoc, el concert de La Gira avantsala del Feslloch 2015

Data: 11/06/2015 14:11

La Gira d’Escola Valenciana 2015 ha comptat amb 14 concerts de música en valencià programats al llarg de les comarques valencianes amb 28 grups i solistes diferents abans del Feslloch.

La Gira d'Escola Valenciana, el circuit de música en la nostra llengua, que enguany acomplix 10 edicions i que duu per lema ‘Girem amb l'Ovidi', finalitza el pròxim dissabte 13 de juny a Alacant. En motius de les festes de Fogueres se celebra el FesFoc, el concert que organitza la Cívica, que és la coordinadora de l'Alacantí d'Escola Valenciana. 

Lilit i Dionís i Komfusió conformen el cartell del FesFoc, que és gratuït i se celebrarà a les 21 hores a l'espai Las Cigarreras de la ciutat d'Alacant.

Escola Valenciana continua amb la voluntat d'organitzar concerts de grups i solistes que canten en la nostra llengua a les festes del País Valencià. És per això que el circuit arranca tots els anys amb el Concert de Falles i ara ha arribat el torn de les Fogueres d'Alacant.

El FesFoc és l'avantsala del Feslloch, el festival de tres dies que obri l'estiu de música en valencià. El Feslloch està organitzat per Escola Valenciana, l'Ajuntament de Benlloch, l'Associació Cultural Pitxurrull i Reviscola. Se celebrarà els dies 9,10 i 11 de juliol a Benlloch i comptarà amb 31 actuacions musicals i activitats culturals paral•leles. Tota la informació es pot consultar al web del Feslloch www.feslloch.com

Pel que fa als concerts de La Gira 2015 es pot consultar la relació de cartells i concerts a www.lagira.cat

Compartiu-ho:  


Altres imatges
Disseny web Avellana Digital