El Feslloch finalitza la seua novena edició amb rècord d’assistència

Aquest any tant La Gira com el propi Feslloch han volgut ser un homenatge a Ovidi Montllor en el 20é aniversari de la seua mort. Per això, a banda de comptar amb la presència de grups molt consolidats com La Gossa Sorda, Els Amics de les Arts o Aspencat, l’organització del festival també ha volgut homenatjar la figura del cantant alcoià amb l’actuació de Toti Soler i Gemma Humet, espectacle que va superar totes les expectatives d’assistents que tenia l’organització. I és que, cada vegada més, el Feslloch amplia el seu públic tant en franges d’edat com en gustos musicals. Així, per exemple, des de l’any passat hi ha el Fes lloc als menuts, que compta amb una actuació destinada al públic infantil, com la d’enguany dels Trobadorets.

El Feslloch creix. La gran novetat d’aquesta edició ha estat un canvi a l’escenari principal, emplaçant-lo al camp de futbol de Benlloch. Açò ha permès aglutinar dintre del mateix recinte dos espais diferents, l’Escenari Ovidi: que acollia les actuacions musicals que necessitaven major infraestructura, i l’envelat destinat a tallers i presentacions de llibres.

A més a més, des de la seua primera edició, el Feslloch ha anat augmentat el nombre d’actuacions, les zones destinades a l’acampada, la varietat de tallers i les activitats paral·leles als concerts, fets que han dut a un augment del nombre d’assistents que ja tenen marcat el Feslloch com la primera cita de l’estiu. Però, tot i aquest creixement, el Feslloch ha sabut mantenir el caràcter proper i familiar que l’ha caracteritzat des dels seus inicis i així continuarà fent-ho de cara la propera edició, que serà el seu desé aniversari.

 

Foto: Ko-Ma (Kol·lectiu Maginot) 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: