Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet

Escola Valenciana proposa una primera acció conjunta d’oposició a la LOMCE

Data: 03/09/2015 12:18

La Federació d’Associacions per la Llengua té la intenció de començar el curs amb un acte simbòlic en contra de la LOMCE, la llei que margina l’ensenyament en valencià a l’escola, i planteja als centres que s’hi sumen.

Avui comencem un nou curs ple d'incerteses en relació amb el devenir de l'escola pública de qualitat i en valencià a causa de la vigència de la LOMCE, una llei que com sabeu, entre d'altres coses, incompleix les bases legals de la llengua al nostre país i vulnera el dret dels valencians i valencianes a estudiar en llengua pròpia. Des d'Escola Valenciana continuarem desenvolupant les mesures necessàries per a manifestar rebuig cap a la llei que discrimina l'ensenyament en valencià, alhora que tracta d'acabar amb el programa òptim amb el qual s'aconsegueixen els millors resultats acadèmics i el coneixement equilibrat de les dues llengües cooficials.
 

En aquesta línia, des de l'entitat cívica volem portar a terme un acte simbòlic en contra de la LOMCE i necessitem estar coordinats amb les escoles que es vulguen sumar a la iniciativa de fer una concentració davant del seu centre amb el rètol «No a la LOMCE». Així, ens agradaria que ens enviàreu les fotos de la concentració al correu escola.v@fev.org, per a poder penjar-les a les xarxes socials i enviar-les als mitjans.

Us desitgem un bon curs a tots vosaltres, que dia rere dia feu escola, escola en valencià. La suma de forces combinada amb il•lusió farà possible adobar el canvi que esperem en el sistema educatiu. Us mantindrem informats periòdicament dels projectes d'Escola Valenciana tals com l'Acosta't al territori, les Trobades d'Escoles en Valencià, Un euro llavor de solidaritat, el cinema a l'escola, la lliga debat, etc.

Per a acabar, us volem recordar que estem a la vostra disposició per a atendre els dubtes que us puguen sorgir. Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través de la Comissió d'Educació d'Escola Valenciana al correu educacio@fev.org

 

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital