Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet

Escola Valenciana llança la campanya ‘Per l’escola que volem #NoAlaLOMCE’

Data: 05/10/2015 10:28

La línia d’actuació de l’entitat cívica és clara i contundent: manifestar rebuig cap a la LOMCE, la llei que vulnera drets bàsics, entre els quals, impedir que l’alumnat puga estudiar en valencià. Així, des de començament de curs, Escola Valenciana està reunint material gràfic gràcies a la col·laboració dels centres educatius que s’han sumat a la iniciativa de fotografiar-se concentrats amb el rètol ‘No a la LOMCE’.

El nou curs escolar ve marcat per l'oposició a la Llei Orgànica de Qualitat Educativa -LOMCE-, que «sols es pot derogar a les urnes amb un canvi de govern», ha esmentat el president d'Escola Valenciana, Vicent Moreno. La primera acció que Escola Valenciana ha plantejat a les escoles i instituts consisteix a fer una concentració davant dels centres amb un rètol senzill en el qual es puga llegir ‘NO a la LOMCE', un acte simbòlic per a oposar-se a la llei Wert, tot i que seran ben rebudes d'altres actuacions en contra d'aquesta disposició. 

La finalitat de la iniciativa ‘Per l'escola que volem #NoAlaLOMCE' és fer constar que al llarg i ample del país els centres estan articulant actes de rebuig cap a una normativa governamental «injusta, amb reminiscències predemocràtiques i feta sense el consens de la comunitat educativa», segons ha exposat Moreno.

Des de l'entitat s'anima les escoles i instituts que encara no s'hi han sumat, a enviar al correu escola.v@fev.org imatges de totes les accions que vagen desenvolupant per a poder penjar-les a les xarxes socials i enviar-les als mitjans. La campanya està activa fins al 20 de desembre i la foto que l'encapçala l'ha enviada el CEIP en Jaume de Xirivella

 

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital