.: Escola Valenciana :. Notícies - Gran participació a l'Encontre d'Ensenyants de l'Alcoià-Comtat

Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet

Gran participació a l'Encontre d'Ensenyants de l'Alcoià-Comtat

Data: 26/09/2016 10:37

La VIIIa edició de l'Encontre d'Esenyants de l'Alcoià-Comtat, les jornades formatives per a docents que organitza Escola Valenciana, es van celebrar a la biblioteca de Muro. 120 inscrits, entre mestres, professors i bibliotecaris, van assistir a unes jornades que enguany, estaven dedicades al Foment de la Lectura.

Les jornades començaren divendres de vesprada i foren inaugurades per Sergi Silvestre i Francesca Juan, regidors de Cultura i Educació de Muro. Les primeres ponències van explicar els treballs de Lia Gutiérrez, sobre les rutes literàries com a eina educativa; de Joan Portell, sobre la implicació de la casa i l'escola en la promoció lectora; i sobre les tècniques d'animació sociocultural, impartida per l'actriu i contacontes Rosanna Espinós i per Sílvia Nadal, d'Empatia Socioeducativa.

 

4.jpg 

 

Dissabte de matí va ser el torn de la presentació del manual Història de la literatura infantil i juvenil valenciana, a càrrec de l'escriptor Francesc Gisbert; del taller Poemania d'animació a la poesia, d'Anna Ballester; i de la xarrada sobre dinamització de les biblioteques escolars, de la bibliotecària Dolors Insa. 

 

8.jpg 

 

L'Encontre ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Muro, d'Escola Valenciana, de la Fundació FULL i de les editorials Andana i Bromera. Des de la Coordinadora pel Valencià s'ha destacat l'elevada participació de docents, fet que prova que cal reforçar l'oferta formativa per al professorat, molt deteriorada des del tancament del Centre de Formació del Professorat d'Alcoi fa uns anys, per l'anterior conselleria. Com també l'interés per la formació entre el col·lectiu de docents i l'elevada qualitat dels tallers i ponències, amb experts de primer ordre en les respectives matèries.

 

7.jpg 

 

 

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital