Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet

La màgia d’El Petit Príncep impregnarà els Ocine a València

Data: 29/09/2016 12:03

Les 'persones grans' i les 'persones menudes' de la ciutat de València tenen una trobada amb el seté art. Escola Valenciana projectarà la pel·lícula d’animació ‘El Petit Príncep’, el proper dijous 6 d’octubre a les 19’30 hores als cinemes Ocine del Centre comercial Aqua. Les entrades ja estan disponibles a la botiga dels Ocine i tenen un preu especial de 6€. Un any més, l’entitat cívica ha volgut comptar amb un audiovisual que «destaca tant pel missatge que s’amaga darrere de la trama com per l’original estètica de l’audiovisual, la tendresa de les relacions humanes que s’estableixen, així com el món filosòfic que hi planteja», en paraules de la coordinadora del programa ‘Cinema d’Escola Valenciana’, Laura Font. Escola Valenciana obsequiarà amb un llibre tots els assistents.

• Escola Valenciana obsequiarà amb un llibre a tots els assistents.
• Les entrades ja estan disponibles a la botiga dels Ocine i tenen un preu especial de 6€. 

 

el_petit_princep_cartell_2016_ocine.jpg 

 

Només es pot veure amb el cor. «Tot allò que és essencial resulta invisible als ulls». Aquesta frase amb un significat tan poètic es pot llegir a El Petit Príncep, una de les obres més llegides arreu del món d'Antoine de Saint-Exupéry, que el director Mark Osborne ha adaptat a la gran pantalla. Osborne, que en 2008 presentà la divertida pel·lícula d'animació Kung Fu Panda dels estudis Dreamworks Animation, en aquesta ocasió ha combinat les tècniques de stop-motion i els dibuixos animats per crear una narrativa àgil en un context pintoresc.

 

el_petit_princep_tiquets_2016_ocine.jpg 

Sinopsi

Una xiqueta es fa amiga del seu veí, un ancià aviador i excèntric, que temps en rere va conéixer el Petit Príncep. Aquest home major comparteix amb la xiqueta l'exploració de l'univers extraordinari del Petit Príncep, on tot és possible si saps comunicar-te amb el llenguatge universal del cor. Així comença un bonic viatge exterior i interior, en el qual les relacions humanes són el més important.

Tràiler ‘El Petit Príncep'

 

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital