.: Escola Valenciana :. Notícies - Baixa al carrer amb Escola Valenciana i participa en la manifestació del 9 d’Octubre

Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet

Baixa al carrer amb Escola Valenciana i participa en la manifestació del 9 d’Octubre

Data: 07/10/2016 10:29

Escola Valenciana – Federació d’associacions per la llengua s’adreça a tu per celebrar junts l’entrada de Jaume I a València el 9 d’Octubre de 1238, que marca, simbòlicament, el nostre naixement com a poble. A més, des de l’entitat cívica t’encoratgem a continuar endavant en la transformació social fins a assolir una societat igualitària, justa, respectuosa i solidària, gràcies a les idees i als valors que l’escola transmet a l’alumnat.

Educar en el model de l'escola que volem és garantia de plurilingüisme, coeducació, interculturalitat, crítica, innovació. L'escola valenciana del segle XXI encarregada de formar la ciutadania del futur ha de ser democràtica, humana, compromesa amb l'entorn local i global, participativa, única, pública, gratuïta i laica. Per celebrar la Diada del País Valencià hem d'anar junts a reivindicar la nostra escola. Perquè volem que els ciutadans de tot el País Valencià dominen tant el valencià com el castellà i siguen capaços de millorar el present. 

Així, des de l'entitat cívica volem sumar la nostra veu i la teua. Et convidem a baixar al carrer amb Escola Valenciana i participar a les 18 hores en la manifestació del 9 d'Octubre, que té com a punt de partida la plaça de sant Agustí, com també als diversos actes que tenen lloc en totes les comarques. Tots sumem. La transformació de la societat camina per l'escola i pel carrer. T'esperem a la nostra pancarta Un país d'escoles. 

 

 

 MANIFESTACIÓ a València, diumenge 9 d'Octubre a les 18h.
Eixida des de la plaça de sant Agustí.

 

 

 

 

 

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital