.: Escola Valenciana :. Notícies - Escola Valenciana es reuneix amb diferents associacions del sud del país per concretar activitats de cohesió territorial

Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet

Escola Valenciana es reuneix amb diferents associacions del sud del país per concretar activitats de cohesió territorial

Data: 17/10/2016 11:51

El dissabte 15 d’octubre Escola Valenciana va convocar a la Casa de Cultura de Santa Pola la trobada entre associacions que treballen per la normalització de la llengua a les comarques del sud del país. La Gola de Guardamar, L’Antina de Santa Pola, El Raig de Crevillent, La Cívica – Escola Valenciana, La Coordinadora per la Llengua Terres del Vinalopó i El Tempir d’Elx, entitats federades a Escola Valenciana, van posar en comú propostes a desenvolupar amb l’objectiu d’afavorir-hi la presència del valencià.

A més de les activitats que totes aquestes associacions desenvolupen al llarg de l'any per mantindre viva la llengua, es va plantejar sumar energies per ampliar-ne l'oferta. En aquest sentit, les entitats acordaren una sèrie d'actes per al mes de març de 2017, que s'anunciaran de forma detallada més endavant. 

 

reunio_santa_pola.jpg 

 

Escola Valenciana ha qualificat aquesta reunió com a «profitosa» perquè «en una única sessió hem pogut començar a teixir entre tots iniciatives culturals al sud del nostre país amb l'objectiu de vertebrar el territori i incrementar l'ús del valencià», en paraules del portaveu de l'entitat cívica, Vicent Moreno.

 

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital