Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet

Els instituts podran incriure’s en la Lliga de Debat fins al 18 de novembre

Data: 19/10/2016 10:06

Els animals tenen drets? És el tema que ha triat l’organització de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat per a fomentar l’ús de la paraula entre l’estudiantat, sota el format d’un enfrontament dialèctic entre diversos equips, en el qual s’haurà de defensar una posició a favor o en contra. El jurat de la competició valorarà capacitats com el treball en equip, la solidesa de les argumentacions, la fluïdesa en la intervenció, i la correcció tant semàntica com formal.

• Inscripció en la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat: www.vives.org 

El període d'inscripció a la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat començà l'1 d'octubre i acabarà el 18 de novembre de 2016. La competició es desenvoluparà en dues fases: local i final.

 

Fases

 

Els instituts adscrits a la Universitat d'Alacant i a la Universitat Miguel Hernández competiran la setmana del 6 a l'11 de febrer; els IES adscrits a la Universitat de València i a la Universitat Politècnica de València desenvoluparan la Lliga de Debat del 13 al 18 de febrer, mentre que els centres adscrits a la Universitat Jaume I de Castelló ho faran la setmana del 20 al 25 de febrer. L'equip guanyador de cada fase local participarà en la final que tindrà lloc els dies 27, 28 i 29 d'abril de 2017, a la Universitat Pompeu Fabra.

 

xixona.jpg 

Cada IES només podrà inscriure un equip. Excepcionalment, i a criteri de la universitat organitzadora de la fase local, es podrà acceptar més d'un equip per centre. Les universitats organitzadores de les fases locals poden fixar un nombre màxim d'equips participants. Aquesta informació, així com els criteris pels quals s'accepten les inscripcions, es publicaran al web de la Xarxa Vives www.vives.org.

Cada equip participant haurà d'estar format per un mínim de 3 i un màxim de 5 estudiants del mateix centre educatiu. Aquest equip haurà d'estar representat per un capità-tutor que serà un docent del centre educatiu on estudien els membres de l'equip.

 

3.valencia.jpg 

 

Inscripció

 

Els equips interessats a participar-hi hauran d'adscriure's a alguna de les universitats de la Xarxa Vives, a través d'un formulari que trobaran a www.vives.org.

La Lliga de Debat està organitzada per la Xarxa Vives, Escola Valenciana, la Universitat d'Alacant, la Universitat Politècnica de València, la Universitat de València, la Universitat Jaume I de Castelló i la Universitat Miguel Hernández.

 

Més informació 

 

• Bases de la Lliga de Debat

• Reglament de la Lliga de Debat

 

 

 

 

 

 

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital