Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet

La concentració mensual d’Escola Valenciana #DretsLingüístics comptarà amb extreballadors de RTVV

Data: 15/11/2016 14:13

L’entitat cívica convida la ciutadania, organitzacions i sindicats a assistir el proper dijous 17 de novembre a les 19 hores a la setena concentració #DretsLingüístics. L’acte tindrà lloc davant del Palau de la Generalitat Valenciana (plaça de Manises) i, en aquesta ocasió, hi assistiran extreballadors de Ràdio Televisió Valenciana per denunciar el tractament del valencià en la nova llei de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació.

• El cantaire David Reig interpretarà la cançó més emblemàtica de la substitució lingüística, Tio Canya, del grup folk Al Tall. 

•#RTVVqueVe  #DretsLingüístics

 

Tres anys sense RTVV 

 

El 29 de novembre serà el tercer aniversari del tancament de l'ens públic RTVV. Escola Valenciana ha volgut recordar aquesta efemèride en la concentració de novembre per remarcar la necessitat d'una ràdio i una televisió públiques íntegrament en valencià, amb continguts de qualitat, entesa com a servei informatiu per a la ciutadania, lluny d'erigir-se com a òrgan de propaganda política. A més, haurà de ser condició sine qua non tindre els coneixements tècnics i lingüístics per a exercir de professionals del món de la comunicació en la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació. Aquesta demanda social està inclosa en l'ideari ‘Pels nostres DretsLingüístics', que Escola Valenciana va elaborar amb la Plataforma pels Drets Lingüístics, i es basa en la implantació de la plena competència lingüística com a requisit per a accedir a la funció pública.

 

requisit_ja_17novembre_rtvv.jpg 

 

Els representants de l'entitat cívica repartiran material informatiu per explicar els assistents que la introducció de la capacitació lingüística a totes les administracions i serveis públics contribuirà al respecte dels drets humans, alhora que afavorirà el procés de normalització de la llengua. El cantaire David Reig acudirà a l'acte i interpretarà la cançó d'Al Tall Tio canya, peça emblemàtica que retrata la substitució lingüística.

 

 

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital