Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet

Escola Valenciana participarà en la manifestació contra la LOMCE el proper 13 de desembre

Data: 12/12/2016 13:00

La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic, de la qual forma part Escola Valenciana, fa una crida a la ciutadania, els centres educatius, la comunitat educativa, organitzacions i sindicats, perquè isquen al carrer a exigir la derogació de la LOMCE i les revàlides que minven la igualtat d’oportunitats de l’alumnat. Alacant, València i Castelló seran el centre de les mobilitzacions contra la LOMCE que es desenvoluparan al País Valencià el proper dimarts 13 de desembre a les 18 hores, sota els lemes #SIalaPública, #NOalaLOMCE, #Norevàlides, #RevertirRetallades, #NOal3més2.

La Plataforma vol manifestar rebuig a les continues retallades i a la privatització de l'ensenyament universitari amb el 3+2, però sobretot al sistema d'avaluació de les revàlides imposat per la LOMCE, perquè no millora la qualitat dels sistema educatiu, més bé al contrari, fa una criba de l'alumnat i l'aparta del sistema educatiu, sense tenir en compte el context social i econòmic i de l'entorn on s'educa, ni molt menys els recursos de cada centre. 

 

mobilitzacions-desembre_2016-i-manis-2.jpg 

 

A més, la Plataforma considera que les revàlides no donen solució als problemes diagnosticats, afigen recursos i no atenen a les necessitats educatives especials, per tant, no responen a les necessitats reals com és complementar l'avaluació continuada de l'alumnat.

Per aquestes raons la Plataforma en defensa de l'Ensenyament Públic fa una crida a secundar la manifestació el proper 13 desembre a les 18 hores a Alacant (IEC Jorge Juan), València (Pl. de Sant Agustí) i Castelló (Pl. de Maria Agustina).

La Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Públic està formada per Escola Valenciana, FAPA-València, STEPV, FE CCOO PV, FeSP UGT PV, CAVECOVA, CGT, FAAVEM, FEPV, SEPC, BEA, Campus Jove, Sindicat d'Estudiants, FEU, FdE, Acontracorrent, Associació de Directors de Primària, Associació de Directors de Secundària, Moviments de Renovació Pedagògica, ADIDE, FAPA-Enric Valor, FAPA-Penyagolosa i Valencia Laica.

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital