Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet

Escola Valenciana participarà en els actes commemoratius del 84 aniversari de les Normes de Castelló

Data: 16/12/2016 09:07

Castelló per la Llengua, plataforma de la qual forma part Escola Valenciana — Col·lectius de Castelló, ha organitzat per cinqué any una programació atractiva per celebrar els 84 anys de les regles d’ortografia unitàries del País Valencià. Les activitats tindran lloc demà 17 de desembre a la Pèrgola de Castelló (Passeig Rialta) a partir de les 11 hores.

Escola Valenciana participarà en la jornada commemorativa de les Normes del 32, que enguany porta per títol "Castelló batega en valencià", i convida tota la ciutadania a sumar-se a la celebració d'aquesta efemèride tan significativa per al poble valencià i tan important per a la unitat de la llengua. 

 

cartell_2016.jpg 

Programació

Els actes comencen a les 11 hores amb una fira d'entitats i un taller de dimonis amb Botafocs. Més tard, a les 12 hores, Contaclown oferirà un contacontes als més menuts i a les 12'30 hores hi haurà un taller a càrrec de Conlloga Muixeranga de Castelló i Muixeranga de Xàtiva. A les 13'30 hores tindrà lloc l'acte commemoratiu "84 anys de les Normes de Castelló". Després de dinar, a partir de les 16 hores, l'actuació de Miquel Gil clourà l'aniversari de les Normes de Castelló. L'organització ha previst desenvolupar totes les activitats en la Pèrgola (Passeig Rialta), a causa de la pluja.

 

Més informació

Castelloperlallengua.blogspot.com

 

 

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital