.: Escola Valenciana :. Notícies - Escola Valenciana estrena ‘Trolls’ en valencià als cinemes comercials Ocine de València

Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet

Escola Valenciana estrena ‘Trolls’ en valencià als cinemes comercials Ocine de València

Data: 20/12/2016 14:22

Del 24 de desembre al 5 de gener l’entitat cívica possibilita el visionat d’una pel·lícula familiar i en valencià, 'Trolls', del creadors de la divertida obra d’animació 'Shreck', Mike Mitchell. Les projeccions tindran lloc en sessió matinal, a les 12 hores, als cinemes Ocine del Centre comercial Aqua de València a un preu de 5 euros.

Escola Valenciana continua amb la tasca de fomentar la cultura, oferir productes de qualitat i en valencià i facilitar l'accés a pel•lícules en llengua pròpia als cinemes comercials amb un preu de 5 euros. Així, en aquesta ocasió, l'entitat cívica presenta la nova edició de Cinema de Nadal d'Escola Valenciana i ofereix a la ciutadania la projecció de Trolls els dies 24, 26, 27, 28, 29, 30, 31 de desembre, i el 2, 3 , 4 i 5 de gener, a les sales Ocine del Centre comercial Aqua de València, en sessions matinals, a les 12 hores. 

 

cinema_cartell_nadal_trolls_2016_2017_web.jpg 

 

Trolls és una pel·lícula recomanada per a infants, que compta amb tots els elements d'una irreverent comèdia musical. Es tracta d'una cinta d'animació dels estudis DreamWorks Animation, dirigida per Mike Mitchell (Alvin i els esquirols 3, Shrek, feliços per sempre) i Walt Dohrn (Bob Esponja). La història se centra en les aventures d'uns icònics éssers, els anomenats Trolls.

Sinopsi Trolls

Els Trolls són criatures felices però el seu món ha canviat quan els Bergans decideixen que són molt bons i se'ls volen menjar. Aleshores en Branch, que és rondinaire i pessimista, i la Poppy, que és la líder optimista, s'uneixen per recuperar els seus amics.

 cinema_tiquets_trolls_2016_2017.jpg

Tràiler Trolls

https://www.youtube.com/watch?v=AdtI6fl05IY

 

Més informació

https://www.escolavalenciana.com/categories/index/99/cinema-d-escola-valenciana

 

 

 

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital