Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet

La primera edició del Voluntariat pel Valencià a l’Ajuntament de València es clou amb 259 participants

Data: 21/12/2016 19:09

El saló de plens de l’Ajuntament de València ha acollit la cloenda del projecte d’Escola Valenciana que promou la creació de nous parlants de valencià gràcies l’altruisme dels voluntaris i la implicació dels aprenents. Aquest acte ha comptat amb la presència de l’alcalde Joan Ribó; el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo; la presidenta de la Coordinadora d’Alumnes, Professorat, Pares i Mares d’Alumnes per l’Ensenyament Públic en Valencià, Laura Font; el coordinador del Voluntariat pel Valencià, Vicent Font, i el poeta Vicent Camps.

tr2.jpg 

 

El Voluntariat pel Valencià ha tancat amb èxit el primer contacte del programa Voluntariat pel Valencià entre els treballadors i treballadores de l'Ajuntament de València. Un total de 97 voluntaris i 162 aprenents han participat durant tres mesos en 10 sessions de conversa i han pogut gaudir de moments enriquidors tant a nivell personal com a nivell professional. 

 

 tr.16.jpg

«M'han regalat el valencià»

Durant l'acte, algunes parelles lingüístiques han manifestat les seues experiències amb el Voluntariat pel Valencià. La madrilenya Adela Salguedo ha comentat: «ara em sent molt més part d'aquesta casa: m'han regalat el valencià i he tingut l'oportunitat de conéixer gent.»

 

 tr.9.jpg 


Per la seua banda, la president de la Coordinadora d'Alumnes, Professorat, Pares i Mares d'Alumnes per l'Ensenyament Públic en Valencià, Laura Font, ha agraït la iniciativa de l'Ajuntament de València de donar continuïtat en 2017 al Voluntariat pel Valencià. El poeta Vicent Camps ha recitat amb elegància el poema d'amor de Vicent Andrés Estellés a la ciutat de València, "Cant de Vicent", i "L'arbre vell" de Marc Granell.

 

tr.013.jpg 

 

 

 

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital