Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet

Escola Valenciana promou a les escoles la implantació de l’itinerari Avançat perquè «assegura un alumnat plurilingüe»

Data: 14/02/2017 08:59

L’entitat cívica ha iniciat la campanya L’Avançat és qualitat per fomentar als centres educatius la implantació de l’itinerari Avançat, l’únic que assegura un alumnat plurilingüe. Així, l’entitat cívica ha animat els pares, les mares i l’equip de mestres a demanar sempre qualitat i que trien el programa més pròxim al model educatiu d’Escola Valenciana: l’Avançat 1.

•La campanya d'Escola Valenciana L'Avançat és qualitat anima a l'equip docent a triar l'opció educativa òptima, és a dir, la que ofereix un programa lingüístic més complet i garanteix un alumnat plurilingüe.
•#AvançatQualitat 

 

L'Avançat és qualitat

L'entitat cívica ofereix suport i assessorament als centres educatius per dissenyar un Pla lingüístic de centre que contrareste les mancances del Decret de Plurilingüisme Dinàmic i ajustar-lo al model educatiu que planteja Escola Valenciana. L'entitat cívica vetllarà perquè les escoles amb doble línia no baixen de nivell, sinó que sempre vagen avant i trien l'itinerari més pròxim a l'Avançat.

 l_avancat_es_qualitat_text_2.jpg

 

«Nosaltres, amb més de 30 anys de bones pràctiques docents, diem ben clar que en el nou Decret d'Educació l'itinerari Avançat és qualitat, és el més proper a la nostra escola. L'Avançat és l'únic que garanteix el plurilingüisme real», ha afirmat el president d'Escola Valenciana, Vicent Moreno, i ha afegit: «necessitem la complicitat dels pares, les mares i l'equip de mestres perquè demanen sempre qualitat i trien el programa Avançat 1.»

La creació d'un alumnat plurilingüe sols és possible a l'itinerari Avançat 1. Els tres primers nivells, el Bàsic 1, Bàsic 2 i Intermedi 1, resulten incomplets: l'aprenentatge de llengües s'assoleix de forma asimètrica, per la qual cosa, no compleixen la finalitat pedagògica d'adquirir idèntica competència en valencià i en castellà, i un domini acceptable d'anglés.

 

 

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital