Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet

Arranca la Lliga de Debat a València

Data: 15/02/2017 10:11

Durant quatre dies, 85 alumnes procedents de 18 centres educatius adscrits a la Universitat de València i a la Universitat Politècnica de València participaran en la Lliga de debat de Secundària i Batxillerat, organitzada per Escola Valenciana i la Xarxa Vives. El dimecres 15 de febrer s’inicia aquesta competició dialèctica entorn del tema d’actualitat Els animals tenen drets?

• Totes les universitats públiques del País Valencià estan representades en la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat.
• 85 alumnes procedents de 18 centres educatius participaran en aquesta fase. 

Universitat de València (UV)

Les cinc jornades dialèctiques de la fase local de la UV tindran lloc al Centre Cultural la Nau - Universitat de València a partir de les 9'30 hores.

 

Dimecres 15 de febrer: fase eliminatòria local

 

La primera fase a València es disputa entre els equips dels centres educatius inscrits a la Universitat de València, i s'estructura en quatre equips:

dimecres_15_uv.png

Passaran a la següent fase els equips que obtinguen les dos millors puntuacions (equips A-B, equip A millor puntuació, equip B segona millor puntuació).

 

Dijous 16 de febrer: fase eliminatòria local

 

 dijous_16_uv.png

Passaran a la següent fase els equips que obtinguen les dos millors puntuacions (equips C-D, equip C millor puntuació, equip D segona millor puntuació).

Divendres 17 de febrer: fase eliminatòria local

divendres_17_uv_.png

Passaran a la següent fase els equips que obtinguen les dos millors puntuacions (equips C-D, equip C millor puntuació, equip D segona millor puntuació).

Dissabte 18 de febrer: fase eliminatòria local

dissabte_18_uv.png

Universitat Politècnica de València (UPV)

 

El proper 18 de febrer, a partir de les 9 hores, el Paranimf de la Universitat Politècnica de València acollirà la fase eliminatòria local i la fase final de la UPV.

Dissabte 18 de febrer: fase eliminatòria local i fase final

La fase eliminatòria es desenvolupa entre cinc equips dels centres educatius adscrits a la Universitat Politècnica de València:

dissabte_18_upv_ok.png

Passaran a la fase final els dos equips que obtinguen les dos millors puntuacions (equips A-B, equip A millor puntuació, equip B segona millor puntuació).

 

Fase final

dissabte_18_upv_2.png

 

La Lliga de debat

 

La Lliga de debat consta d'una fase eliminatòria en la qual concorren els centres docents que s'adscriuen a la Universitat d'Alacant, la Universitat Miguel Hernández, la Universitat de València, la Universitat Politècnica de València, la Universitat Jaume I de Castelló, i d'una fase final. L'equip guanyador de cadascuna de les eliminatòries locals passa a la final absoluta, que se celebrarà a la Universitat Pompeu Fabra els dies 28, 29 i 30 d'abril de 2017.

La Lliga naix a partir de l'experiència de la Lliga de Debat Universitària sota l'impuls de la Xarxa Vives i Escola Valenciana. Aquesta activitat aporta un espai de formació on els estudiants aprenen a parlar en públic, a fer equip i a saber defensar un tema tant a favor com en contra, utilitzant el català com a llengua vehicular. En aquest enfrontament dialèctic es valoren capacitats com el treball en equip, la solidesa de les argumentacions, la fluïdesa en la intervenció i la correcció semàntica i formal.

 

 

 

 

 

 

 

 

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital