Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet

L’IES les Porçons i el Col·legi Parroquial Sant Josep concorren a la fase final de la #Lligadedebat a València

Data: 15/02/2017 16:18

La primera jornada dialèctica de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat, organitzada per Escola Valenciana i la Xarxa Vives, i que correspon a la demarcació de la Universitat de València, s’ha celebrat avui al Centre cultural la Nau entre quatre equips formats per una vintena d’alumnes.

El jurat ha considerat que les intervencions dels equips de l'IES les Porçons de i el Col·legi Parroquial Sant Josep de han sigut mereixedores de concórrer en la fase final del proper dissabte. Aquest tribunal, compost per Ruth Mestre, Paula Cruselles i Rafael Martínez, ha tingut en compte factors com la capacitat de treballar en equip, la solidesa de les argumentacions, la fluïdesa en l'oratòria o la correcció tant semàntica com formal, entre d'altres.  

2017-02-15-photo-00000062.jpg 

En total, quatre equips formats per 20 alumnes dels centres IES María Carbonell de Benetússer, IES Albal, Col·legi Parroquial Sant Josep de Tavernes de la Valldigna i l'IES les Porçons d'Aielo, han desenvolupat la fase eliminatòria local de la Lliga de debat entorn del tema d'actualitat Els animals tenen drets?

 

 2017-02-15-photo-00000153.jpg

 

Segona jornada de la Lliga de Debat a la UV

Dijous 16 de febrer: fase eliminatòria local

 

dijous_16_uv.png

Passaran a la següent fase els equips que obtinguen les dos millors puntuacions (equips C-D, equip C millor puntuació, equip D segona millor puntuació).

 

 2017-02-15-photo-00000146.jpg

 

 

 

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital