Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet

L’IES Abastos i el Col·legi María Auxiliadora passen a la fase final de la #Lligadedebat del dissabte a València

Data: 16/02/2017 16:53

La segona jornada local eliminatòria de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat celebrada al Centre cultural la Nau ha reunit quatre equips competidors formats per 20 estudiants i estudiantes. El dissabte 18 de febrer els grups classificats es disputaran la final i l’equip guanyador representarà a la Universitat de València en la final absoluta, que tindrà lloc a la Universitat Pompeu Fabra els dies 28, 29 i 30 d’abril.

• Quatre equips amb 20 participants en el segon dia de la #Lligadedebat corresponent a la demarcació de la Universitat de València. 

Els dos equips participants que han superat aquesta fase són l'IES Abastos de València i el Col·legi María Auxiliadora d'Algemesí. El jurat de la Lliga de Debat, format per Ruth Mestre, Emili Gascó i Raquel Vanyó, ha valorat destreses com la qualitat del discurs, la presentació d'una tesi sòlida, la capacitat de detectar febleses en l'equip contrari, la refutació adequada, l'originalitat i la coherència en l'exposició d'idees, l'exemplificació, la varietat discursiva i la riquesa del llenguatge, entre d'altres habilitats.

 

img_9918.jpg 

 

L'IES Sedaví, l'IES Bocairent, el Col·legi María Auxiliadora d'Algemesí i l'IES Abastos de València, han sigut els quatre centres que han debatut en la segona jornada de la Lliga de Debat, organitzada per Escola Valenciana i la Xarxa Vives. Un total de 20 alumnes han exposat els seus arguments entorn del tema d'actualitat Els animals tenen drets?, tot assumint el rol a favor o en contra producte del sorteig previ a les intervencions.

 

img_9901.jpg 

 

Durant aquests dos dies de la fase local eliminatòria de la Universitat de València s'ha comptat amb la participació de 40 estudiants i estudiantes, organitzats en 8 equips.

Divendres 17 de febrer: fase eliminatòria local

 

divendres_17_uv_.png

Passaran a la següent fase els equips que obtinguen les dos millors puntuacions (equips C-D, equip C millor puntuació, equip D segona millor puntuació).

 

img_9912.jpg 

Dissabte 18 de febrer: fase eliminatòria local

dissabte_18_uv.png

La fase final tindrà lloc el dissabte 18 de febrer a les 9'30 hores al Centre cultural la Nau. La competició es disputarà entre els equips guanyadors de les dues convocatòries celebrades els dies 15 i 16 de febrer: l'IES les Porçons, el Col·legi Parroquial Sant Josep, l'IES Abastos, el Col•legi María Auxiliadora, i els dos equips que es classifiquen demà.  

 

 

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital