Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet

La UJI celebra el proper dissabte la fase local de la Lliga de Debat a Castelló

Data: 02/03/2017 11:51

El dissabte 4 de març, 25 alumnes procedents de sis centres educatius adscrits a la Universitat Jaume I de Castelló demostraran les seues habilitats comunicatives al voltant del tema Els animals tenen drets?, en la Lliga de debat de Secundària i Batxillerat organitzada per Escola Valenciana i la Xarxa Vives. Aquesta jornada dialèctica tancarà les fases locals de la Lliga de Debat al País Valencià.

• Totes les universitats públiques del País Valencià estan representades en la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat.
• 25 alumnes participaran en aquesta fase.

 

Dissabte 4 de març: Universitat Jaume I de Castelló

A partir de les 9 hores, la sala de vistes de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques de la Universitat Jaume I de Castelló acollirà la fase eliminatòria local i la fase final de la Lliga de Debat. Es desenvoluparan dos debats per cada equip participant en la Lliga de Debat. Abans de començar se sortejarà l'ordre dels grups que debatran entre sí i les postures a favor i en contra.

equips_uji.jpg 

Passaran a la fase final els equips que obtinguen les dos millors puntuacions (equips A-B, equip A millor puntuació, equip B segona millor puntuació).

Fase final local

final_lliga_uji.jpg 

L'equip guanyador representarà a la Universitat Jaume I en la final absoluta de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat, que se celebrarà el 28, 29 i 30 d'abril a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. 

 

 

 

 

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital