Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet

Més de 200 persones visualitzen ‘Sufragistes’ per commemorar amb Escola Valenciana el Dia de les Dones

Data: 07/03/2017 12:19

L’Aragó Cinema ha acollit la projecció de la pel·lícula de la cineasta Sarah Gavron, ‘Sufragistes’, organitzada amb motiu del Dia de les Dones per la CAPPEPV - Coordinadora d'Alumnes, Professorat, Pares i Mares per l'Ensenyament Públic en Valencià, la Coordinadora pel Valencià Horta Nord i el Guaix - Coordinadora pel Valencià de l'Horta Sud.

• Escola Valenciana ofereix ‘Sufragistes' amb una guia didàctica per treballar a l'aula la importància d'aquest moment històric.
• Projeccions: Serveis Audiovisuals d'Escola Valenciana (cinema@fev.org)
• Escola Valenciana participarà en la manifestació del #8M amb la pancarta ‘Coeduquem'.


Més de 200 persones han participat en la iniciativa d'Escola Valenciana ‘Bastim la igualtat' amb la projecció de ‘Sufragistes'. Aquesta activitat marca l'inici del cicle ‘Coeduquem', basat en propostes audiovisuals de temàtica social per sensibilitzar la ciutadania sobre les relacions humanes en condicions d'explotació i la lluita per assolir drets i llibertats. «L'escola que volem i per la qual treballa Escola Valenciana promou valors d'igualtat, justícia, pau i solidaritat», ha declarat la coordinadora del projecte Cinema Coeduquem, Laura Font, i ha afegit: «la transformació de la societat comença en l'escola. I nosaltres, des d'Escola Valenciana, volem aportar la nostra llavor en la formació de la ciutadania del futur.»

coeduquem_sufragistes_a3_cocentaina.jpg 

 

Més projeccions de ‘Sufragistes'

Aquesta iniciativa cultural que Escola Valenciana ha oferit tant als ajuntaments com als centres educatius ha tingut una gran acollida. Durant els propers dies Alacant, Bigastre, Alboraia, Mutxamel, Cocentaina, València, Biar, Tavernes Blanques i Xixona projectaran ‘Sufragistes' per commemorar el Dia de les Dones.

proposta_01_pancarta_8_marc_ev.jpg 

Manifestació #DiaDones17

Escola Valenciana participarà en la manifestació del #8M amb la pancarta ‘Coeduquem', amb la qual fa valdre la importància d'educar l'alumnat amb valors d'igualtat. Les treballadores i els treballadors d'Escola Valenciana secundaran l'aturada internacional de dones del 8 de març entre les 12 i 13 hores, i conviden a totes les persones a participar en aquest acte simbòlic.

 

 

 

 

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital