Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet

L’educació valenciana crida de forma contundent NO A LA LOMCE i NO A LES RETALLADES EDUCATIVES

Data: 09/03/2017 15:25

D’acord amb les primeres dades recollides fins a les 11 del matí i amb gairebé el 20% de centres educatius consultats, la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic qualifica d’èxit la vaga educativa contra la LOMCE i les retallades en educació.

• Seguiment massiu de la convocatòria de la vaga amb especial protesta per part de les famílies. 

Encara de forma aproximada s'estima que el seguiment de l'alumnat de secundària, ensenyaments no obligatoris i universitat supera el 90%, de les famílies i alumnat de primària al voltant del 70% i del professorat d'ensenyament públic no universitari de tots els nivells al voltant del 40%.

dsc_0250.jpg 


Distingit per sectors i nivells: el professorat de primària ha secundat la vaga en un 40%, de secundària en un 30% i d'ensenyaments especialitzats en un 45%.

 

vaga_educativa_alacant.jpg

 

Vaga educativa a Alacant
 

Per províncies, destaca València amb més d'un 42%, després Alacant amb més del 36% i Castelló 29%.
També destacable és que les universitats públiques s'han paralitzat en la seua pràctica totalitat.

Hi ha hagut també piquets informatius i cercavila a les portes de la UPV, de centres de la UV, de la coordinadora d'educació Malva-Rosa, a l'IES Lluis Vives i de la Plataforma d'Ensenyament Públic de Camp de Morvedre. 

dsc_0275.jpg 


A partir d'ara s'esperen mobilitzacions massives convocades per l'estudiantat pel matí i per tota la comunitat educativa a la vesprada. La Plataforma donarà dades definitives del seguiment de la vaga i de les manifestacions a les capçaleres de les mobilitzacions convocades a la vesprada. La conclusió és clara: el govern estatal ha de derogar la LOMCE i les lleis educatives neoliberalitzadores i de retallades educatives tal i com exigeix la comunitat educativa unànimement.

 

img_5693.jpg 


Les organtizacions que conformem la Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Públic agraïm a la comunitat educativa l'esforç realitzat i animem totes les persones que estimen l'educació a sumar-se a les mobilitzacions convocades per fer encara més palès el nostre rebuig a l'actual política educativa estatal i la necessitat d'un veritable pacte educatiu.

 

 

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital