Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet

EMPAR GRANELL REP EL PREMI D'ACTUACIÓ CÍVICA DE LA FUNDACIÓ LLUÍS CARULLA

Data: 19/11/2008 19:16

Empar Granell Tormos és una dona arrelada al País i compromesa amb la llengua, la cultura i l’entorn medi ambiental del País Valencià. Aquesta educadora incansable, que ha transmès valors importants als xiquets i xiquetes valencians durant quatre dècades valors, és una de les fundadores d’Escola Valenciana.   Per tot açò el dimecres 19 de novembre ha estat guardonada amb el Premi d’Actuació Cívica de la Fundació Lluís Carulla, que va crear el mateix Carulla per a promoure i defendre la nostra llengua. Els altres guardonats han estat Maria Teresa Giménez i Morell, Josep Lloret i Colell,M. Carme Sureda i Bosch ,Agustí Agulló i Marcos, Antoni Martinelli.   Us enllacem també l'Editorial de hui a Vilaweb.

Empar Granell Tormos és una dona arrelada al País i compromesa amb la llengua, la cultura i l’entorn medi ambiental del País Valencià. Aquesta educadora incansable, que ha transmès valors importants als xiquets i xiquetes valencians durant quatre dècades valors, és una de les fundadores d’Escola Valenciana.

 

Per tot açò el dimecres 19 de novembre ha estat guardonada amb el Premi d’Actuació Cívica de la Fundació Lluís Carulla, que va crear el mateix Carulla per a promoure i defendre la nostra llengua. Els altres guardonats han estat Maria Teresa Giménez i Morell, Josep Lloret i Colell,M. Carme Sureda i Bosch ,Agustí Agulló i Marcos, Antoni Martinelli.

 

Us enllacem també l'Editorial de hui a Vilaweb.Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital