Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet
03.Coord. per l'Ensenyament en Valencià - Camp de Morvedre


http://cevcam.blogspot.com/


Adreça: CEIP Cronista Chabret Sagunt

Persona de contacte: Paqui Gimeno, presidenta i Maria Josep Soriano, editora.

Telèfon: 96 266 18 84


La CEVCAM som una associació que pretén unir els esforços de totes les persones interessades i preocupades pel valencià al Camp de Morvedre.

Formem part d'Escola Valenciana- Federació d'associacions per la llengua i participem en l'organització de totes les activitats, campanyes i congressos d'aquesta Federació.

Aquest anys farem la Trobada número 14 en Albalat del Tarongers. I seguirem publicant la nostra revista Pissarra, editant el blog i col.laborant amb les associacions i propostes que promoguen l'ús social, cultural i educatiu del valencià, com el Gabinet de Normalització lingüística, la Colla de Dimonis la Diabòlica de Morvedre o les campanyes de teatre en valencià de l'Ajuntament de sagunt. 

 

 

 

 

Premis Sambori al Camp de Morvedre

Data: 19/04/2010 13:34

Vos convidem el dissabte 24 d'abril a la Casa de Cultura d'Estivella al lliurament dels Premis de literatura en valencià, SAMBORI, a la nostra comarca. Començarà a les 19h. i gaudirem de l'actuació de L'ASSAIG ANIMAT i per supost de l'alegria dels participants i guanyadors. A les 20h, tindrem una batucada per LUNA MALUKA que ens portarà al correfoc a les 21h, a càrrec de la DIABÒLICA DE MORVEDRE

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital