Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet
05.Coordinadora pel Valencià - Horta Nord


hortanord@fev.org


Adreça: Josep Grollo 91-baix. CP: 46025 València

Persona de contacte: Àngel Martí (president) / Mercè Martínez (tècnica)

Telèfon: 96 347 27 83

Fax: 96 347 26 60


La Coordinadora pel valencià de l'Horta Nord va començar a caminar a l'any 2001, a la Trobada de Paterna. Des dels inicis d'Escola Valenciana els col•legis de la nostra comarca han participat activament a les Festes per la Llengua, al Sambori i a totes les activitats que la Federació engega any rere any.

Actualment la nostra Coordinadora  està present a tots els pobles de la comarca, a les escoles i els instituts que tenen programes d'immersió i d'ensenyament en valencià, així com els que tenen programes de incorporació progressiva i caminen per convertir-se en programes d`immersió.

El nostre treball es fonamenta en portar la normalització de la nostra llengua a tots els àmbits de la societat valenciana (educació, música, cinema, teatre, mitjans de comunicació, etc.).

Per a la normalització lingüística al País Valencià es clau el treball que fem des de les nostres escoles. Encoratgem a continuar amb el treball a totes i tots.

Reunió Coordinadora de L'Horta Nord

Data: 15/10/2009 15:24

L’HORTA NORD ES POSA EN MARXA

Com es habitual al més d'Octubre comencem a veure'ns desprès d'un llarg estiu, molts de vosaltres ja ens heu crida't preguntant quant i on es la reunió de la Trobada 2010.
Ja ha arribat l'hora i el dia 21 a Bonrepòs tindrem un gran plaer en tornar a retrobar-nos per a començar a organitzar la propera Trobada.

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital