Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet
09.Coord. d'Escoles d'Ensenyament en Valencià de la Costera


http://lacosteraperlallengua.blogspot.com/

costera@fev.org


Telèfon: 660434488


 

La Coordinadora d'Escoles d'Ensenyament en Valencià de la Costera és una associació que pretén que l'ús del valencià siga normal en tots els àmbits, tant a l'escola com a la societat en general, que siga la llengua base a l'educació i de convivència als nostres pobles i a la nostra comarca.

 

Entre altres coses, organitzem cada any les Trobades d'Escoles d'Ensenyament en Valencià de la Costera, el concert de la Gira, Cinema a l'Escola, So de Sons, la Gira als institus, així com col•laborem amb Escola Valenciana en totes les campanyes que desenvolupa, com poden ser el concurs literari Sambori, el Voluntariat pel Valencià, etc.

Si estàs interessat en qualsevol d'aquestes campanyes, desitges informació o vols col•laborar, no ho dubtes i contacta amb nosaltres.

NÚMERO GUANYADOR DE LA RIFA DE LA XXVI TROBADA D'ESCOLES EN VALENCIÀ DE LA COSTERA

Data: 18/04/2016 10:34

El darrer dissabte 16 d'abril es va celebrar la XXVI Trobada d'Escoles en Valencià de la Costera a Barxeta i com és tradició, cap a les 14h, es va realitzar el sorteig de la rifa. El número guanyador va ser el 3759. Enhorabona a la persona guanyadora.
 
Aprofitem l'avinentesa per felicitar el CEIP Carles Salvador i el poble de Barxeta per la tasca feta i agraïm a la Costera la seua alta participació. 

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital