.: Escola Valenciana :. Notícies - La Vall d'Albaida posa en marxa el curs amb cursos de valencià i Cinema a l'Escola

Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet
10.Coord. de la Vall d'Albaida per la Defensa i Ús del valencià


covalba@fev.org


Adreça: C. Martínez Valls, 6, 2n, 6a Ontinyent

Persona de contacte: Josep Manel Andrés (president), Domènec Bargalló (tècnic)

Telèfon: 675 65 55 68

Fax: 96 238 94 59


Qui som?         

La Coordinadora de la Vall d'Albaida per la Defensa i Ús del valencià és una associació creada l'any 1988, any en què organitzem la primera Trobada d'escoles en valencià. Des d'aleshores ens hem consolidat i hem augmentat, any rere any, les nostres possibilitats d'actuació gràcies als nostres socis i sòcies.

La Coordinadora forma part d'Escola Valenciana- Federació d'associacions per la llengua i participa en l'organització de totes les activitats d'aquesta Federació.

Què volem?

Creiem que el valencià ha de ser una llengua útil i treballem per la plena normalització de la nostra llengua i la nostra cultura en tots el àmbits socials: educació, música, literatura, cultura, mitjans de comunicació, cinema...

 

 

La Vall d'Albaida posa en marxa el curs amb cursos de valencià i Cinema a l'Escola

Data: 03/09/2009 11:26

La Coordinadora de la Vall d'Albaida per la Defensa i Ús del valencià reprén l'activitat després de les vacances amb l'ànim ben amunt.

Per a començar,  oferim els cursos de valencià per a pares i mares a les escoles comarcals. És un projecte que s'ha consolidat i que augmenta any rere any el nombre de cursos i, per tant, la quantitat d'alumnes també. Animem els centres perquè passen la informació a les AMPAs.

L'altre projecte que ens ocuparà en aquest inici és el de Cinema a l'Escola. Enguany, com l'any passat el farem a Ontinyent i oferirem a tota la comarca pel·lícules com UP, Harry Potter, Covards... el darrer any més de 3000 xiquets i xiquetes veieren cinema en valencià.

De tot açò ja anireu rebent més informació. Tanmateix, si voleu informació de primera mà sempre podeu telefonar a 96 238 94 59 o 635 622 345, o enviar un correu a covalba@fev.org 

Compartiu-ho:  


Documents


Disseny web Avellana Digital