Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet
10.Coord. de la Vall d'Albaida per la Defensa i Ús del valencià


covalba@fev.org


Adreça: C. Martínez Valls, 6, 2n, 6a Ontinyent

Persona de contacte: Josep Manel Andrés (president), Domènec Bargalló (tècnic)

Telèfon: 675 65 55 68

Fax: 96 238 94 59


Qui som?         

La Coordinadora de la Vall d'Albaida per la Defensa i Ús del valencià és una associació creada l'any 1988, any en què organitzem la primera Trobada d'escoles en valencià. Des d'aleshores ens hem consolidat i hem augmentat, any rere any, les nostres possibilitats d'actuació gràcies als nostres socis i sòcies.

La Coordinadora forma part d'Escola Valenciana- Federació d'associacions per la llengua i participa en l'organització de totes les activitats d'aquesta Federació.

Què volem?

Creiem que el valencià ha de ser una llengua útil i treballem per la plena normalització de la nostra llengua i la nostra cultura en tots el àmbits socials: educació, música, literatura, cultura, mitjans de comunicació, cinema...

 

 

Presentació a Bocairent de l'Acosta't al Territori

Data: 17/09/2010 18:00

Divendres 17 a les 18h al Centre d'Interpretació Turística de Bocairent i la Serra de Mariola

El divendres dia 17 de setembre a les 18h, al nou Centre d'Interpretació Turística de Bocairent i la Serra de Mariola es presentarà el programa Acosta't al Territori.

Aquest programa de viatges de qualitat en valencià, està impulsat per Escola Valenciana i ofereix als centres educatius diferents tipus de viatges escolars (wwww.acostatalterritori.org) organitzats per categories segons la seua durada. Els més coneguts són els viatge finals de curs com l'Acosta't a la Mediterrània o els d'una jornada com l'Acosta't als parcs Naturals, entre d'altres.

En acabar la presentació també tindrem l'oportunitat de visionar una projecció en 3D sobre la població de Bocairent i acabarem amb un refresc per comentar totes les novetats d'aquest curs 2010-2011 

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital