Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet
10.Coord. de la Vall d'Albaida per la Defensa i Ús del valencià


covalba@fev.org


Adreça: C. Martínez Valls, 6, 2n, 6a Ontinyent

Persona de contacte: Josep Manel Andrés (president), Domènec Bargalló (tècnic)

Telèfon: 675 65 55 68

Fax: 96 238 94 59


Qui som?         

La Coordinadora de la Vall d'Albaida per la Defensa i Ús del valencià és una associació creada l'any 1988, any en què organitzem la primera Trobada d'escoles en valencià. Des d'aleshores ens hem consolidat i hem augmentat, any rere any, les nostres possibilitats d'actuació gràcies als nostres socis i sòcies.

La Coordinadora forma part d'Escola Valenciana- Federació d'associacions per la llengua i participa en l'organització de totes les activitats d'aquesta Federació.

Què volem?

Creiem que el valencià ha de ser una llengua útil i treballem per la plena normalització de la nostra llengua i la nostra cultura en tots el àmbits socials: educació, música, literatura, cultura, mitjans de comunicació, cinema...

 

 

El Ball del Locos s'emporta el XVI Premi Benicadell

Data: 11/02/2011 22:00

El Sopar del Premi Benicadell celebrat a Atzeneta d'Albaida també premia a la Federació Escola Valenciana pels seus 25 anys de Trobades

El Ball dels Locos de l'Olleria és l'entitat cultural que ha estat reconeguda amb el XVI Premi Benicadell que es lliura durant el transcurs del sopar que s'ha celebrat el divendres 11 de febrer al CEIP Verge dels Desemparats d'Atzeneta d'Albaida.

 La Coordinadora per la defensa i ús del valencià és l'organitzadora d'aquest premi, que amb la concessió d'aquest guardó vol reconéixer la tasca portada a terme per aquesta entitat a favor de la difusió de la nostra llengua i cultura, i més concretament a la promoció i recuperació d'una tradició prou singular com són les construccions humanes que realitzen els Balls de Locos de l'Olleria.

 D'alta banda, també ha estst present a l'acte, el president d'Escola Valenciana, Federació d'Associacions per la Llengua, Vicent Moreno, per recollir un guardó d'homenatge en motiu dels 25 anys organitzant Trobades arreu del País Valencià. 

Compartiu-ho:  


Altres imatges
Disseny web Avellana Digital