Associacions

Les entitats que formen part d'Escola Valenciana

Fes-te amic/ga

Amics i amigues d'Escola Valenciana

Targetes Escola valenciana

Informa't de com fer-les

Butlleti

Deixa'ns el teu e-mail i t'informarem de tot el que té a veure amb Escola Valenciana

Intranet
10.Coord. de la Vall d'Albaida per la Defensa i Ús del valencià


covalba@fev.org


Adreça: C. Martínez Valls, 6, 2n, 6a Ontinyent

Persona de contacte: Josep Manel Andrés (president), Domènec Bargalló (tècnic)

Telèfon: 675 65 55 68

Fax: 96 238 94 59


Qui som?         

La Coordinadora de la Vall d'Albaida per la Defensa i Ús del valencià és una associació creada l'any 1988, any en què organitzem la primera Trobada d'escoles en valencià. Des d'aleshores ens hem consolidat i hem augmentat, any rere any, les nostres possibilitats d'actuació gràcies als nostres socis i sòcies.

La Coordinadora forma part d'Escola Valenciana- Federació d'associacions per la llengua i participa en l'organització de totes les activitats d'aquesta Federació.

Què volem?

Creiem que el valencià ha de ser una llengua útil i treballem per la plena normalització de la nostra llengua i la nostra cultura en tots el àmbits socials: educació, música, literatura, cultura, mitjans de comunicació, cinema...

 

 

Presentació de la Trobada de la Vall d'Albaida

Data: 11/02/2011 20:00

El Centre Cultural d'Atzeneta d'Albaida acull l'acte de Presentació de la XXIV Trobada

El divendres 11 de febrer és la data triada per l'acte de Presentació de la XXIV Trobada d'escoles en valencià de la Vall d'Albaida.

A les 20h tota la comunitat educativa d'Atzeneta està preparada per presentar tot el que envolta la Trobada que es realitzarà el proper dissabte 16 d'abril.

 Com a principals novetats es presentarà el cartell, la cançó de la Trobada amb la colaboració de la banda municipal i la tradicional Trobada que enguany girarà al voltant de les rondalles d'Enric Valor, en motiu del centenari del seu naixement.

Compartiu-ho:  Disseny web Avellana Digital